10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. BEC: Tăriceanu şi-a depus candidatura. A strans 270.000 de semnături

VIDEO. BEC: Tăriceanu şi-a depus candidatura. A strans 270.000 de semnături

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, şi-a depus, luni, la BEC, dosarul de candidatură la prezidenţiale. El susţine că a strâns 270.000 de semnături, el arătând că va candida independent, din cauza întârzierii înregistrării în instanţă a partidului său, şi exprimându-şi speranţa că va intra în turul al doilea, informează Mediafax.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_min/4a8e033054892a7fea6fd369ba38fbed/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Tăriceanu a ajuns la Biroul Electoral Central în jurul orei 10.00 şi a aşteptat câteva zeci de minute ca reprezentanţii Biroului să îi înregistreze candidatura. El a fost însoţit de membrii partidului său, foştii liberali Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Daniel Barbu, Cristian David.

Mai mulţi simpatizanţi l-au aşteptat pe liderul PLR în faţa sediului Biroului Electoral Central, cu sloganuri gen ”Băsescu la puşcărie!”, ”Băsescu, judecat pentru ce-a furat” şi ”Jos Băsescu”, dar şi ”Tăriceanu, preşedinte”. ”Eu sunt până în decembrie orfan de preşedinte, vă aştept”, i-a spus un militant lui Tăriceanu. ”Mie mi-e ruşine cu puşcăriabilul care a fost”, a intervenit un altul.

Despre candidatul pe care îl va susţine, dacă nu va intra în turul doi, Tăriceanu a spus că este înconjurat de zeci de susţintători şi toţi nutresc aceeaşi ambiţie ca şi el, să inte în turul doi, astfel că alte planuri nu au.

”Nu are importanţă scorul, depinde şi de performanţa celorlalţi, fără îndoială. Cel mai probabil, aş spune că peste 20 de procente adunate vor fi suficiente, corelate cu evoluţiile celorlalţi contracandidaţi, ca să intru în turul doi”, a explicatTăriceanu.

Despre Elena Udrea, Tăriceanu a precizat că susţinerea preşedintelui Traian Băsescu pentru liderul PMP o face şi să câştige, dar şi să piardă.

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă