12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăTechVIDEO. Ce le transmite Alina Gorghiu copiilor de ziua lor

VIDEO. Ce le transmite Alina Gorghiu copiilor de ziua lor

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, s-a folosit de contul său de pe Facebook pentru a trasmite un mesaj video tuturor copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Gorghiu aminteşte că partidul pe care îl conduce, în opoziţie fiind, a reuşit să determine Guvernul şi PSD să dubleze alocaţiile copiilor.

PNL a dublat, în opoziție fiind, alocațiile celor peste 3, 7 milioane de copii din România. Noi credem că grija pentru copii ne definește ca oameni, ne definește ca români. Mai sunt foarte multe lucruri de făcut pentru familiile ddin România. Pas cu pas însă vom reuși.  Nu ne vom opri aici. La mulți ani tuturor copiilor și părinților, de 1 Iunie!”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Grija pentru copii ne definește ca oameni, ca români. Dublarea alocației pentru copii este un proiect pe care PNL l-a dus la îndeplinire pentru a le oferi mai mult sprijin celor mici și familiilor din România. Nu ne vom opri aici. La mulți ani tuturor copiilor și părinților, de 1 Iunie!

Posted by Alina Gorghiu on Sunday, 31 May 2015

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă