9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialAdrian Duicu, președintele suspendat al CJ Mehedinți, aflat în arest la domiciliu,...

Adrian Duicu, președintele suspendat al CJ Mehedinți, aflat în arest la domiciliu, a mers să voteze la o secție din Orșova

Adrian Duicu, președintele suspendat al CJ Mehedinți, aflat în arest la domiciliu, a votat la o secție de votare din Orșova. Curtea de Apel Bucureşti i-a permis să meargă la vot, informează Mediafax.

Aflat în arest la domiciliu la Orşova, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a votat la secţia numărul 66 din municipiu, mergând împreună cu soția și cele două fiice.

Adrian Duicu a plecat de acasă la volanul autoturismului său Grand Cherokee, iar înainte de a ajunge la secţia de votare a trecut pe la secţia de poliţie, pentru a-şi ridica buletinul.

Duicu nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor care l-au așteptat la secția de votare.

După ce a votat, Adrian Duicu s-a întors la poliţie, apoi a revenit la locuința sa.

În urma unei cereri adresate Curţii de Apel Bucureşti, lui Adrian Duicu i s-a permis să voteze la secţia unde este arondat, în intervalul orar 10.00-12.00.

La primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, nu a vrut să voteze.

Adrian Duicu se află în arest la domiciliu din 18 octombrie, la vila sa din Orşova.

Curtea de Apel Bucureşti a admis, de asemenea, ca şi Constantin Popescu, fostul preşedinte al PSD Orşova, inculpat în acelaşi dosar cu Adrian Duicu, pentru fapte de corupţie, să voteze la Drobeta Turnu Severin, în intervalul orar 8.00-10.00.

Cele mai citite

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...

Fotografie emoționantă cu legenda Alain Delon. Cum arată actorul în vârstă de 88 de ani

Pe Instagram, Anouchka Delon a împărtășit o poză cu tatăl ei, Alain Delon, și a menționat că a făcut acest lucru cu consimțământul acestuia....
Ultima oră
Pe aceeași temă