11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialDragnea: O să fim foarte atenți la Teleroman în turul doi

Dragnea: O să fim foarte atenți la Teleroman în turul doi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri seară,la postul B1TV că niciunul dintre candidații la prezidențiale „nu are voturile în buzunar” după ce discutat cu anumite partide pentru negocieri. Dragnea a mai spus că la Teleorman s-au dus foarte mulți oameni să-l voteze pe Iohannis și că vor fi mai atenți în acea zonă în turul al doilea.

„Pot să vă spun că niciun candidat nu are voturile în buzunar, după discuțiile cu celelalte partide. După turul 1 lucrurile se schimbă, fiecare cetățean care a votat prima dată un candidat care nu a ajuns în turul doi se va uita atent la finaliști și va vedea cine îi poate îndeplini mai bine speranțele. Nu facem greșeala să credem că dacă facem o întâlnire cu un lider politic, automat voturile lui vor veni direct la noi. Nu sunt negocieri în sensul pur al cuvântului, sunt discuții despre ce vrea să facă Ponta în calitate de președinte”, a spus Dragnea. 

El a adăugat că Tăriceanu a acceptat imediat să-l susțină pe Ponta în turul doi pentru că atât el, cât și liderii PSD doresc refacerea rapidă a USL. 

Referitor la rezultatele primului tur al alegerilor obținute în fiecare județ, Dragnea a spus că nu face greșeala „de a judeca Transilvania în bloc”.

„Fiecare județ are specificul lui, nu fac greșeala de a judeca Transilvania în bloc. De exemplu, la Cluj, dacă nu ar fi fost cei de pe listele suplimentare, ar fi ieșit Ponta. Noi încercăm să convingem fiecare român”, a completat Liviu Dragnea. 

„Am fost foarte mirați și la Teleorman cum niște oameni s-au dus tocmai acolo să voteze cu Iohannis. Nu acuz pe nimeni de nimic, dar o să fim foarte atenți la Teleroman în turul doi”, a completat acesta. 

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă