15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialElena Udrea condamnă filajul serviciilor secrete, după apariţia unor fotografii cu ea...

Elena Udrea condamnă filajul serviciilor secrete, după apariţia unor fotografii cu ea şi cu Alina Bica la Paris

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, joi, după publicarea unor fotografii cu ea, cu Alina Bica şi cu fosta şefă a CNI, Anamaria Topoliceanu, la cumpărături la Paris, că este vorba despre un filaj al serviciilor secrete, informează Mediafax.

Elena Udrea a spus că fotografiile apărute sunt făcute profesionist şi că este vorba despre o acţiune de filaj. Ea a precizat că vizita ei la Paris a fost în weekendul de Valentine's Day, în 2014, iar întâlnirea cu Alina Bica a fost întâmplătoare. Șefa DIICOT a făcut o escală la Paris, în drum la Haga, unde a şi plecat ulterior cu trenul.

Liderul PMP a mai denunțat faptul că facturile referitoare la cazarea şi masa ei la Paris au fost furnizate pe 29 septembrie, după intrarea ei în cursa prezidenţială. De asemenea, ea a anunţat că va da în judecată hotelul.

Candidatul PMP la Preşedinţie, a mai precizat că luni, 27 octombrie, spre miezul nopţii, a fost fotografiată în apartamentul în care locuieşte cu chirie.

"E o presiune extraordinară la care sunt supusă şi vă spuneam ieri că se cere retragerea mea din competiţie (pentru Preşedinţie – n.r.). Evident că nu mă voi retrage, reiau ce am spus ieri, nu mă retrag din această luptă. O duc până la capăt cu convingerea că este o luptă nu pentru Elena Udrea, nu pentru partidul pe care îl reprezint, ci pentru democraţie", a adăugat Elena Udrea.

Fotografii cu Elena Udrea, şefa DIICOT, Alina Bica şi cu fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Anamaria Topoliceanu au fost difuzate joi, pe un blog intitulat "Joscenzura2014", aceasta fiind, de altfel, unica postare de pe acest blog. De asemenea, pe blog au fost publicat şi facturi din timpul şederii la Paris. După ce presa a preluat imaginile, contul de pe wordpress.com a fost şters.

Cele mai citite

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....
Ultima oră
Pe aceeași temă