15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialElena Udrea nu negociază cu nimeni în turul doi

Elena Udrea nu negociază cu nimeni în turul doi

Candidatul PMP la Președinție, Elena Udrea, a declarat vineri că nu intenționează să-și negocieze voturile cu nimeni în turul doi al alegerilor prezidențiale, precizând că, dacă se va hotărî să sprijine un candidat, o va spune în mod public.

"O să vedem după turul I care vor fi rezultatele și, în funcție de ce se va întâmpla, voi spune exact care va fi atitudinea mea. Alegătorii mei sunt convinsă că sunt oameni care au propriile evaluări, nu cred că pot fi mutați dintr-o parte în alta nici chiar de mine, cea pe care o vor vota duminică. Nu aș negocia cu nimeni, nu am intrat în această competiție să negociez nimic.

Dacă voi hotărî că voi sprijini personal pe cineva, o voi spune în mod public. Nu consider că am pe cine în acest moment", a precizat Udrea la o conferință de presă.

Ea a adăugat că, așa cum arată ultimul sondaj, dacă lucrurile rămân la fel și în turul doi vor intra candidatul PSD și candidatul ACL, nu consideră că are vreun motiv să susțină pe vreunul dintre ei.

"Din punctul meu de vedere, au exact aceleași probleme, reprezintă un sistem politic care este în colaps", a afirmat Udrea.

Întrebată cât de normală i se pare reglarea unor conturi între președinte și serviciile de informații în public, Udrea a spus: "Suntem într-o campanie electorală în care foarte multe lucruri se întâmplă în public. Faptul că unele motivații nu se știu sau nu se văd de public, nu înseamnă că resorturile acestea nu ar trebui să fie cunoscute publicului, tocmai pentru a nu se lăsa manipulat".

Pe de altă parte, ea le-a mulțumit susținătorilor săi, în special președintelui Traian Băsescu și lui Emil Boc, i-a îndemnat pe români să voteze duminică și a asigurat că PMP va continua să fie proiectul care va schimba clasa politică, "că vor unii sau nu vor".

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă