22.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialHunor: Vom lua JOI o decizie privind susținerea unuia dintre candidați. Am...

Hunor: Vom lua JOI o decizie privind susținerea unuia dintre candidați. Am înțeles mesajul lui Iohannis că nu vrea să negocieze cu nimeni

Kelemen Hunor a declarat că UDMR nu a luat o decizie privind susținerea unui candidat sau altul în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Hunor a spus că va analiza rezultatele și va lua o decizie în urma acestei analize. 

Hunor a mai spus că a înțeles mesajul lui Klaus Iohannis, potrivit căruia nu vrea să negocieze cu nimeni. ”Dorința sa trebuie respectată”, a spus liderul UDMR.

Preşedintele UDMR a precizat că în cadrul coaliţiei premierul a prezentat opţiunea sa pentru Călin Popescu Tăriceanu, ca primă variantă pentru funcţia de premier.

"Noi avem o experienţă foarte bună cu domnul Tăriceanu în Guvern, perioada 2004-2008, am guvernat împreună patru ani de zile. Avem un acord de coaliţie de guvernare până în 2016. În cazul în care această coaliţie, întărită cu Partidul Liberal Reformator, eu cred că este un lucru extraordinar de bun pentru România”, a spus liderul UDMR.

Kelemen a anunţat că decizia privind susţinerea în turul doi va fi luată joi, în cadrul formaţiunii, când vor fi analizate rezultatul alegerilor şi toată situaţia.

"Astăzi, la întrebarea cea mai importantă a dumneavoastră nu pot să răspund. Intenţia noastră este de a merge în continuare în coaliţie", a mai declarat Kelemen Hunor.

Cele mai citite

Prins în flagrant în timp ce transporta o cantitate de  100 grame substanțe psihoactive

La data de 19.05.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Harghita au dispus reținerea pe...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Carambol pe DN 1, la Bărcănești! Traficul spre București este blocat

Traficul pe drumul naţional DN 1, la Bărcăneşti, pe sensul către Capitală, este blocat și deviat, în urma unui accident în care au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă