10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialIohannis oferă clarificări: Părinţii mei nu au casă în Germania

Iohannis oferă clarificări: Părinţii mei nu au casă în Germania

Preşedintele PNL Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale din partea Alianţei Creştin Liberale, a reacţionat joi la atacurile cu privire la casa părinţilor săi din Germania.

”Nu pot să nu observ cum continuă campania mizerabilă a PSD-ului, prin amabilitatea unei televiziuni de casă a candidatului Ponta am putut să văd la televizor casa în care stau părinții mei (în Germania, n.r.). Nu sunt proprietari, sunt chiriași la mansardă, sunt doi oameni bătrâni. În acest fel, domnule Ponta, nu se face campanie electorală. Nu băgați familia mea, nu băgați părinții mei în această mizerie de campanie pe care o faceți! Și, domnule Ponta, dacă nu v-a spus nimeni până acuma, vă spun eu: hărțuirea unui oponent politic a fost o metodă a securității și este o metodă a polițiilor politice private. Lăsați mâinile de pe ele”, a declarat Iohannis.

La întrebarea unui jurnalist, el a precizat că în aceeași casă locuiesc și proprietarii locuinței, cu care nu există ”niciun fel de relație de rubedenie”.

De asemenea, prezidențiabilul ACL a susținut că ”a fost o mizerie” campania PSD pentru primul tur de scrutin.

”În ansamblu nu este și nu a fost o campanie cum ne-am fi așteptat să se poarte în România secolului 21. Este o campanie care ține de România lucrului prost făcut, de aceea am propus eu România lucrului bine făcut”, a mai declarat Iohannis.

Reacţia lui Iohannis vine după ce televiziunea România TV a prezentat imagini cu o casă din Würzburg, Germania, care le-ar aparţine părinţilor candidatului ACL şi ar valora peste o jumătate de milion de euro.

Ideea a fost reluată de purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Vrâceanu Firea, care l-a somat pe Iohannis, în cursul zilei de joi, să spună care este proveniența banilor pentru vila din Germania a părinților pensionari ai lui Klaus Iohannis.

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă