30.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialIon Iliescu: Ponta, responsabil, dar nu singur, de rezultatul alegerilor. Nu e...

Ion Iliescu: Ponta, responsabil, dar nu singur, de rezultatul alegerilor. Nu e prima dată. Asta-i viaţa

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, a declarat, joi, că Victor Ponta este primul responsabil de pierderea alegerilor prezidenţiale, el arătând că acesta îşi va asuma vrând-nevrând eşecul ca şef de partid şi premier şi că partidul va trebui să facă analize serioase şi să tragă învăţăminte, scrie Mediafax.

Întrebat dacă principalul vinovat de eşec este Ponta, Iliescu a răspuns: "Nu numai". "Şi el, dar nu numai, că el îşi asumă vrând-nevârnd şi ca şef de partid, şi ca şef de Guvern. E fără îndoială primul responsabil de treaba aceasta", a adăugat Iliescu. Întrebat unde a greşit Ponta, Iliescu a răspuns: "Asta e viaţa, dragă". El a arătat că pierderea consecutivă a alegerilor prezidenţiale va trebui să facă obiectul unei analize serioase în PSD.

"Asta e altă treabă pierderea consecutivă a alegerilor prezidenţiale. Partidul va trebui să tragă concluzii. Asta am şi propus – nişte analize foarte serioase ca să se tragă învăţăminte, ce-i de făcut pe mai departe", a spus Iliescu. El a arătat că nu este prima dată când PSD a pierdut alegerile prezidenţiale şi a arătat că partidul trebuie să înveţe din pierderi, ca şi din victorii.

"Deci s-a pierdut. Nu-i prima dată. Am mai pierdut şi în '96, şi cu Năstase, Geoană. Deci trebuie să învăţăm şi din victorii şi din înfrângeri. Asta e regula politică", a mai spus Iliescu.

Cele mai citite

Rotiri gratuite la cazino. Chiar sunt gratuite? Cum le activezi și ce câștiguri poți obține

Rotirile gratuite fac parte din campaniile promoționale pe care operatorii de cazino online din țara noastră le desfășoară constant. Ele oferă utilizatorilor posibilitatea să...

Aproape jumătate din angajați sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă

Aproape 41% dintre angajaţi sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi de actualul loc de muncă, salariul, relaţia cu managerul şi lipsa recunoaşterii profesionale fiind principalele...

Ovidiu Hațegan își pune cenușă în cap după gafa comisă în meciul Dinamo – Poli Iași: „Am greșit, n-am realizat gravitatea impactului”

Arbitrul Ovidiu Hațegan a explicat decizia luată în minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – Politehnica Iaşi, disputată duminică, 14 aprilie, pe stadionul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă