18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialMacovei: Felicitări celor reuniţi împotriva dictaturii hoţilor

Macovei: Felicitări celor reuniţi împotriva dictaturii hoţilor

Fostul prezidenţiabil independent Monica Macovei îi felicită pe românii "care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi" şi pe preşedintele ales, Klaus Iohannis, informează Mediafax.

"Felicitări românilor care s-au reunit împotriva dictaturii hoţilor de bani şi de voturi! Felicitări, Klaus Iohannis! Sunt mândră de românii din ţară şi din lume care au votat cu mic şi mare, cu speranţă şi cerbicie împotriva lui Ponta şi a dictaturii hoţilor, care ne-au furat şi bani, şi voturi. Sunt mândră de românii din lume care şi-au dăruit o zi din viaţă ca să voteze. Ponta a fost învins şi de românii care au stat 15 ore în picioare, umiliţi, fără să poată vota. Sunt fericită că românii de acasă au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al românilor din lume, şi aşa ne-am reunit", se arată într-un comunicat al Monicăi Macovei.

Ea îl felicită pe Klaus Iohannis pentru victoria obţinută. "Are de partea lui speranţa a milioane de români care nu doresc să mai fie umiliţi şi furaţi de politicieni. Milioane de români care vor respectarea statului de drept şi justiţie independentă, vor bunăstare şi libertate", afirmă Macovei.

După primul tur al alegerilor prezidențiale, Monica Macovei i-a îndemnat pe susținătorii săi să îș voteze pe candidatul Klaus Iohannis. 

Cele mai citite

cum le plac cel mai mult jucătorilor sloturile?

Slot machines sunt una dintre cele mai populare opțiuni de jocuri de noroc folosite de...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...

Ciolacu: Datoria publică va ajunge la 48 – 49% din PIB în acest an; a fost un vârf de plăţi

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Buzău, că datoria publică va ajunge anul acesta la 48 -...
Ultima oră
Pe aceeași temă