18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. DNA anchetează cazul baronului PSD de Satu Mare. STENOGRAME: Cum plănuieşte...

UPDATE. DNA anchetează cazul baronului PSD de Satu Mare. STENOGRAME: Cum plănuieşte Mircea Govor să-l facă preşedinte pe Ponta. Govor susţine că “este probabil ceva, făcătură a cuiva”

UPDATE 16:00 – DNA Oradea s-a autosesizat și a demarat o anchetă privind amenințările baronului PSD de Satu Mare, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, ”referitoare la implicarea numitului GOVOR Mircea-Vasile, preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Satu Mare, în săvârşirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție”. 

Mircea Govor este investigat pentru infracţiunea de "folosire a influenţei în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite prev. de art. 13 din Legea 78/2000 modificată".

De asemenea, ACL a depus azi plângere penelă împotriva lui Mircea Govor, şeful PSD Satu Mare, şi cere candidatului Victor Ponta demiterea sa. Altfel, Ponta girează acţiunile mafiote şi rămâne capul mafiei PSD locale. Abuzul de serviziu, şantajul, instigarea, lista lungă de infracţiuni electorale săvârşite de preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, e un caz exemplar despre ce face PSD la nivel local, anunță Mediafax.

Într-o intervenție la Digi24, MirceaGovor a spus că nu a amenințat pe nimeni și că nu l-a pus pe episcopul Maramureșului să voteze cu Victor Ponta.

Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare, îşi ameninţă colegii de partid că vor avea de suferit dacă premierul Victor Ponta nu câştigă alegerile prezidenţiale. În înregistrarea audio obţinută de jurnaliştii de la  Gândul, Mircea Govor le spune colegilor săi că totul este aranjat, că a vorbit cu "Preasfinţitul" şi că preoţii se vor implica în campania electorală de partea lui Victor Ponta.

STENOGRAMA ÎNREGISTRĂRII CU MIRCEA GOVOR (sursa: gandul.info)

Deci noi facem ce trebuie pentru judeţ şi ne pişăm pe şefii noştri…..Nu se mai poate să-l dăm în aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu există asemenea vocabular, să-l dăm in aia sau în aia de Ponta sau de Dragnea. Nu există aşa ceva şi nu va mai exista, garantez eu. În judeţul Satu Mare, cât sunt eu aici nu vor mai exista aşa feluri de oameni. Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu.

Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea.  Pleacă la mama dracului toţi, n-am nevoie de niciunul. Şi Dan Secelean (?), eu îţi spun ultima dată,  dacă eu te chem la şedinţă şi nu vii că eşti la domnul primar, eu mă duc la domnul prim-ministru. Fără nicio ezitare, o să fii dat afară. Să fii dat afară! Eu te-am pus director acolo, băi. Şi nu tu îmi comanzi mie! (dă cu pumnul în masă) Ai fost numit politic, n-ai fost numit de Voica, pentru că el aici nu face legea în municipiul Satu Mare! Că m-am săturat.

Deci încă o dată, dacă te chem la mine şi nu vii îţi garantez că vei zbura! Şi nu numai tu! Păi ce faceţi voi, mă, voi faceţi regula? Sau crezi că Voica îmi face mie regula? (nu se intelege)

N-am numit pe nimeni în glumă, dar ce, mă milogesc în faţa lor? Nu mă milogesc. S-a terminat. S-a terminat. Deci să discutăm vorbe. Cine mai vrea să mergem împreună la muncă, mergem, care nu, acuma se ridică în picioare şi pleacă.

Cele mai citite

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...
Ultima oră
Pe aceeași temă