6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Traian Băsescu: Ponta trebuie să modifice HG 223 din 2013, adoptată...

VIDEO. Traian Băsescu: Ponta trebuie să modifice HG 223 din 2013, adoptată în înțelegere cu Meleșcanu

Întrebat despre decizia CCR de a respinge, că inadmisibilă, cererea de a verifică dacă au fost sau există ofițeri acoperiți printre candidații la Președinție, președintele Traian Băsescu a declarat că afirmat că premierul Victor Ponta trebuie să modifice HG  din 2013: "Curtea Constituţională nu este cea care poate judeca așa ceva. Se poate face dacă Victor Ponta modifică HG din 2013, prin care, în înțelegere cu Meleșcanu, a trecut și rezerviștii în categoria celor care nu pot fi deconspirați", a spus Traian Băsescu. 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/995d67e84691429db94dc02102c5bca4/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

  
Întrebat de ce nu l-a salutat pe premier la paradă de Ziua Națională, Băsescu a răspuns că Ponta se află acolo în calitate de "președinte al unui partid". "Ce treabă aveam eu cu premierul ieri? Era în calitate de președinte al unui partid. Dacă voia să fie băgat în seamă de președintele României, trebuia să se așeze lângă șeful Statului major al armatei, nu lângă partid", a afirmat Băsescu.  
  

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă