18 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVadim Tudor: Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile

Vadim Tudor: Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile

Candidatul PRM la alegerile prezidențiale, Corneliu Vadim Tudor, a votat duminică la Școala 150 împreună cu soția sa și cele două fiice.

Președintele PRM a declarat la ieșirea de la urne că alegerile sunt inutile și că primul pas către fraudarea scrutinului îl reprezintă "sondajele mincinoase".

"Am pentru prima dată convingerea că alegerile sunt complet inutile. De-a lungul a mai mult de 20 de ani s-au format mai multe grupări interlope care n-au altă treabă decât să fure alegerile și primul pas către fraudarea alegerilor îl reprezintă sondajele mincinoase", a afirmat Vadim Tudor.

El susține că a votat "pentru a-și apăra corect șansele": "Poate le strică Dumnezeu mașinăria asta de fraudă. Poate își întoarce fața către amărâta asta de țară. E greu să distrugi un om ca mine care nu are ce pierde", a spus Vadim Tudor.

Liderul PRM a mai afirmat că a votat pentru "o Românie din care să dispară grupările mafiote".

Cele mai citite

VIDEO. Tensiuni la Paris. Confruntare tensionată între susținătorii Israelului și cei ai Gaza

Tensiunile la cote maxime în fața prestigioasei universități Sciences Po din Paris din cauza războiului din Gaza, în timp ce manifestanți pro-israelieni au venit...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă