9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialVicepreședinte PNL: Am 100 de vaci în curte și Guvernul Ponta mi-a...

Vicepreședinte PNL: Am 100 de vaci în curte și Guvernul Ponta mi-a trimis cupon pentru defavorizați

Vicepreședintele PNL, Costel Caraș, acuză Guvernul Ponta că vea să obţină avantaje electorale pe baza programelor Uniunii Europene. Costel Caraș a declarat, miercuri, că soția sa a primit de la Guvernul Ponta un cupon pentru ajutoare din fonduri UE destinate persoanelor defavorizare, în condițiile în care el are o fermă de 100 de vaci și încasări anuale de peste 100.000 de lei, informează Mediafax.

”Vă dați seama câte cupoane din astea au împărțit în țară? Ce prosteală, ce prosteală vor să facă în România oamenii ăștia? De ce ai făcut cuponul? (…) Trimiteți cupoane la oameni care nu au nicio legătură. Sigur că alimentele sunt foarte bune, e un program european jos pălăria, dar nu te lauzi tu cu el, că nu e al tău, contribuția statului român e foarte mică”, a mai spus vicepreședintele PNL.

Caraș a mai declarat că astfel de cupoane vor fi primite de peste 500.000 de persoane.

”Oare ce s-o fi gândit, că se duce navastă-mea și ia uleiul și o pozează eventual cineva și mă dă la televizor: ia uite, bă, ăsta are 100 de vaci în curte, dar s-a dus nenorocitul și a luat și uleiul care era pentru amărâți. Eu nu știu, sunt diabolici (…) Nu poți să faci așa ceva, sunt atâția oameni amărâți în țara asta care trebuie să primească. Deci, s-a renunțat la ideea de găleată, concretă, cu ceva în ea și s-a venit cu documentul, statul român, prin instituțiile lui, prin aceste cupoane”, a mai spus vicepreședintele PNL.

El a apreciat că Guvernul a transmis în mod ilegal soției sale cuponul.

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă