22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăAldinePolitician britanic: Imigranţii români sunt nişte "paraziţi"

Politician britanic: Imigranţii români sunt nişte “paraziţi”

Un membru al formaţiunii Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) a declarat că românii sunt nişte "paraziţi", scrie The Independent, citat de Mediafax.

Dave Small, care tocmai a fost ales conslier local în Redditch (regiunea britanică Worcestershire), riscă să fie exclus din UKIP după ce a descris homosexualii drept "perverşi" şi imigranţii o "pleavă care adună bani".

Într-o serie de comentarii postate pe Facebook, Small a declarat că "imigranţii musulmani" au adus tuberculoza în Marea Britanie.

Într-o postare intitulată "Musulmanii şi ameninţarea pe care o reprezintă pentru modul nostru de viaţă", Small a afirmat că imigranţii din Mali şi România sunt nişte "paraziţi".

"Ţara noastră, care era măreaţă pe vremuri, a devenit coşul de gunoi al tuturor oamenilor care vin aici pentru a primi bani", a comentat Small.

Referindu-se la cântăreţul Elton John, Dave Small l-a numit "pervers", spunând că astfel de oameni nu ar trebui să aibă dreptul să se căsătorească.

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

ANCOM: Veniturile raportate de sectorul telecom din România au stagnat la 3,4 miliarde de euro, în 2023

Numărul utilizatorilor de Internet fix care au ales servicii prin fibră optică a ajuns la cinci milioane, la finele anului 2023, în creştere cu...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă