12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăAldineȘoferul cu dubița plină de afișe electorale, amendat de Poliție

Șoferul cu dubița plină de afișe electorale, amendat de Poliție

Şoferul dubiţei pe care erau lipite afişe ale PMP a fost identificat de poliţiştii clujeni şi va fi amendat, în urma sesizării depuse de PSD Cluj, care reclama că maşina staţiona pe o stradă din Cluj-Napoca în ziua alegerilor.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat, duminică că în urma sesizării PSD Cluj s-au făcut verificări, iar şoferul dubiţei care avea lipite afişe electorale ale unui partid a fost identificat, informează Mediafax.

Şoferul, în vârstă de 28 de ani, din Cluj-Napoca, va fi amendat pentru continuarea campaniei electorale în ziua votului, sancţiunea fiind cuprinsă, potrivit legislaţiei, între 1.500 şi 4.500 de lei, a adăugat reprezentantul Poliţiei Judeţene Cluj.

Liderii PSD Cluj au reclamat Poliţiei că o dubiţă pe care erau lipite afişe electorale ale PMP era oprită, duminică dimineaţă, pe o stradă din Cluj-Napoca, iar şoferul acesteia a adresat injurii unui reprezentant al social-democraţilor clujeni.

Purtătorul de cuvânt al PSD Cluj, Horea Nasra, declara că dubiţa staţiona pe o stradă din cartierul Gruia, fiind "tapetată" cu afişe electorale ale PMP, iar în momentul în care s-a apropiat de şofer şi l-a întrebat dacă face campanie electorală acesta i-a adresat injurii, apoi a plecat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă