6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialClotilde Armand: Sunt dezamăgită. În timpul lui Ceauşescu, prezenţa la vot era...

Clotilde Armand: Sunt dezamăgită. În timpul lui Ceauşescu, prezenţa la vot era de 99,9%, acum nici nu ajungem la jumătate

Liderul Uniunea Salvaţi România, Clotilde Alrmand este dezamăgită de prezenţa scăzută la vot, afirmând că înainte de 1989 prezenţa era de “99,9%”, iar acum nu atinge nici măcar 50%, iar acest lucru este provocat de lipsa de încredere a oamenilor în capacitatea ca votul să schimbe ceva, transmite News.ro.

“Eu am votat dimineaţa. Sunt o persoană care începe devreme. Am votat, am dus şi restul familiei. Avem o mătuşă de 92 de ani, care era foarte fericită să voteze (…) Am fost dezamăgită că participarea nu e la nivelul la care îmi doream. În timpul lui Ceauşescu era de 99,9%, acum nici nu ajungem la jumătate. Este foarte regretabil. Oamenii să aibă speranţa că votul lor schimbă ceva şi nu au astăzi această încredere”, a spus ea.

Clotilde Armand s-a arătat bucuroasă, însă, de faptul că Uniunea va intra în Parlament şi ar putea obţine chiar un scor bun. “Vrem să ducem acelaşi război pe care îl ducem deja în Bucureşti (…) mai departe”, a precizat ea.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă