15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFirea: Iohannis să se învețe cu ideea că ”cea mai legitimă persoană...

Firea: Iohannis să se învețe cu ideea că ”cea mai legitimă persoană pentru a conduce Guvernul” este Dragnea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susţine că românii i-au oferit votul de încredere lui Liviu Dragnea premier şi PSD partidul învingător şi cu această formulă trebuie să meargă social-democraţii la consultările de la Palatul Cotroceni, citează News.ro. Firea mai afirmă că preşedintele Iohannis trebuie să se obişnuiască cu ideea că ”cea mai legitimă persoană pentru a conduce Guvernul este preşedintele PSD”.

”Victoria istorică a PSD in alegeri se datorează românilor care cred în Programul nostru de guvernare dar acest document programatic nu ar fi existat fără implicarea preşedintelui PSD şi fără spiritul de echipă pe care l-a imprimat. S-a muncit cu mare bucurie pentru a face bine oamenilor. Pentru soluţii şi idei valoroase. Am fost cu toţii cuprinşi de dorinţa de a salva ţara din mâinile unor oameni care, un an de zile, nu s-au identificat cu niciun proiect major pentru România. O guvernare ilegitimă, tolerată un an la Palatul Victoria”, scrie Gabriela Firea.

Ea precizează că, din punctul său de vedere, românii au dat un vot clar pentru Liviu Dragnea – premier, PSD partidul învingător.

”Cu această formulă trebuie să mergem la Palatul Cotroceni! Justiţia nu a interzis, prin sentinţă, dreptul de a alege şi de a fi ales al domnului Dragnea. Preşedintele ţării trebuie să se obişnuiască cu ideea că cea mai legitimă persoană pentru a conduce guvernul şi pentru a aplica Programul de guvernare apreciat de români este preşedintele PSD”, continuă Firea.

Gabriela Firea îi urează succes lui Liviu Dragnea: ”Succes, Domnule Preşedinte Liviu Dragnea! Sigur veţi conduce un guvern eficient, atent la nevoile românilor!”.

 

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...
Ultima oră
Pe aceeași temă