13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialAlegeri parlamentare 2016. Aplicația ROdiaspora, disponibilă în Google Play

Alegeri parlamentare 2016. Aplicația ROdiaspora, disponibilă în Google Play

Prima versiune a aplicaţiei ROdiaspora, lansată de GovITHub, destinată românilor de pretutindeni, este deja disponibilă în Google Play, anunţă un comunicat al guvernului.

Potrivit comunicatului, aceasta oferă accesul mobil la informaţii despre desfăşurarea alegerilor parlamentare din străinătate.
“Pentru duminică, 11 decembrie 2016, aplicaţia ROdiaspora pune la dispoziţia utilizatorilor de device mobil Android o hartă interactivă a tuturor celor 417 secţii de votare oficiale ale României din lume şi lista BEC a candidaţilor care vor reprezenta diaspora în Senat şi Parlament, precum şi documente şi ghiduri esenţiale dezvoltate de Ministerul Afacerilor Externe pe subiecte precum procesul de vot, legislaţie şi fiscalitate, procesul de revenire în ţară şi alte comunicări importante şi relevante pentru românii din afara graniţelor”, precizează comunicatul.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016

Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă