15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialViitorii parlamentari clujeni nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de...

Viitorii parlamentari clujeni nu sunt de acord cu căsătoriile între persoanele de același sex. Cornel Itu: Sunt ortodox convins și rămân la aceleași păreri, că nu accept o treabă de genul acesta

UPDATE 12 decembrie, ora 12.05: Social-democrații conduc în județul Cluj, în urma rezultatelor parțiale anunțate de Biroul Electoral Central, după numărarea a 88,9 la sută din secţiile de votare, scrie Mediafax

Reprezentanţii PSD Cluj, au declarat, în noaptea de duminică spre luni corespondentului Mediafax că rezultatul este peste aşteptări.

„La numărarea paralelă a 88,9 la sută din secţiile de votare din judeţul Cluj, PSD are 27,33 la sută faţă de PNL, care are 27,12 la sută, avem un uşor avans. USR are 12,66 la sută, iar UDMR 13,65%. Rezultatul nostru este peste aşteptări”, au spus sursele citate.

De cealaltă parte, şi PNL Cluj a realizat o numărătoare paralelă, iar după contabilizarea rezultatelor din 600 de secţii din cele 656 de la nivel judeţean, liberalii aveau un uşor avans de 800 de voturi la Camera Deputaţilor şi 1.800 de voturi la Senat. La alegerile locale din luna iunie 2016, PNL a obţinut pe judeţ 37,99% iar PSD 26,60%.


Jurnaliștii Ziar de Cluj i-au întrebat pe candidații de pe listele din județul Cluj la alegerile parlamentare dacă sunt de acord cu căsătoria între două persoane de același sex, cerându-le să își argumenteze punctul de vedere. 

Gabriel Horia Nasra, candidat PSD la Camera Deputaților: „Pe mine nu mă deranjează subiectul și cred că toți trebuie să beneficiem de aceleași drepturi, indiferent de orientarea sexuală.”

„Căsătoria între persoane de acelaşi sex a fost recunoscută în SUA, Canada și mai multe țări europene, Anglia, Franța, Spania, Portugalia, Belgia, Olanda, Danemarca fiind doar câteva exemple. În acest moment cred că căsătoria între persoane de același sex nu ar găsi un suport public majoritar, însă cred că, în timp, percepția se poate schimba. Pe mine nu mă deranjează subiectul și cred că toți trebuie să beneficiem de aceleași drepturi, indiferent de orientarea sexuală.”

Cornel Itu, candidat PSD la Camera Deputaților: „Eu sunt un ortodox convins și rămân la aceleași păreri, că nu accept o treabă de genul acesta!”. Cornel Itu se declară un ortodox convins care nu acceptă căsătoria între două persoane de același sex.

„Eu nu sunt de acord. Eu sunt un ortodox convins și rămân la aceleași păreri, că nu accept o treabă de genul acesta! În primul rând, ar trebui făcut un referendum să știm dacă populația acceptă sau nu așa ceva. Și, în funcție de acest referendum, apoi putem discuta ce se întâmplă. Cel puțin, moralitatea și normele ortodoxiei nu permit așa ceva și eu rămân constant în credința ortodoxă care cred că a făcut foarte mult bine pentru statul român, în timp. Referendumul va putea decide. Referendumul pentru mine e capital. Dacă cetățenii vor hotărî că sunt de acord cu căsătoria între persoane de același sex, atunci o să mă supun acestei voințe. Dar, până atunci, rămân la convingerile mele și la percepțiile mele. Nu sunt pentru așa ceva.” 

Cristina Burciu, candidat PSD la Camera Deputaților: „Nu sunt de acord, pentru că sunt creștin ortodoxă!”

„Nu. Nu sunt de acord. În primul rând, pentru că sunt creștin ortodoxă și, de acolo, explicația e simplă”, a răspuns candidata PSD, Cristina Burciu.

Simina Șipoș, candidat PSD la Senat: „O să vă resun!”.

„Îmi puneți o întrebare, așa… aici este chiar mult de discutat. O să vă resun în aproximativ o oră, nu vă supărați!”

Florin Stamatian, candidat PNL la Camera Deputaților: „Familia e formată dintr-un bărbat și o femeie”. Florin Stamatian nu este de acord cu căsătoria dintre persoanele de același sex.

„În principiu, nu sunt de acord, de același sex să fie căsătorie și să adopte copil. Familia înseamnă să fie mamă, tată și copil. În rest, alte modalități de legalizare a legăturii e altceva. Dar, în principiu, sunt de acord cu cei 3 milioane care au semnat pentru schimbarea Constituției. Se poate legaliza prin parteneriat o legătură, dar nu prin căsătorie. Așa cum s-a semnat memoriul pentru schimbarea Constituției. Familia e formată dintr-un bărbat și o femeie. Noi suntem un popor ortodox, un popor care are o etică, o morală. Există o tradiție. Nu schimbăm noi acum tradițiile și obiceiurile poporului român. Să fim oameni serioși!”
Adrian Oros, candidat PNL la Camera Deputaților: „O familie este formată dintr-un bărbat și o femeie care se duc la serviciu”

Adrian Oros nu este de acord cu căsătoria între două persoane de același sex, fiind convins că o familie trebuie să fie formată dintr-un bărbat și o femeie „care se duc la serviciu”:

„Nu sunt de acord pentru că nu mi se pare firesc. Îmi asum valorile tradiționale, familia tradițională și familia activă. Eu doar în asta cred: în familia tradițională și în familia activă, adică cei care merg la muncă, nu stau acasă! În mintea mea, o familie este formată dintr-un bărbat și o femeie care se duc la serviciu. Sunt două concepte diferite. Asta vizavi de mult discutata scădere demografică și că trebuie să încurajăm creșterea demografică. Da, dar prin încurajarea familiilor active, nu a celor care stau acasă și vor să trăiască eventual din alocațiile copiilor! Aceasta este părerea mea sinceră și o spun cu tot curajul, chiar dacă unii or să mă conteste!”.

Irina Munteanu, candidat PNL la Camera Deputaților: „Sunt de acord cu iubirea între oameni, însă avem o serie de dogme religioase care ne dau o anumită îndrumare”

„Complicată întrebare! Sunt de acord cu iubirea între oameni, însă avem o serie de dogme religioase care ne dau o anumită îndrumare. Pe de altă parte, e dragostea, la care nu este chiar firesc să îi punem opreliști. Concluzia este complicată și dilemele morale sunt complicate. E o dilemă morală, eu sunt și asistent social și aici aspectele se evaluează altfel, problemele se văd oarecum altfel. Unele dintre principiile meseriei noastre sunt acceptarea și empatia.”

Marius Nicoară, candidat PNL la Senat: „Dacă Dumnezeu e de acord, sunt de acord și eu!”

„Dacă Dumnezeu e de acord, sunt de acord și eu! Sunteți sigur că Dumnezeu e de acord?! Nu am spus dacă biserica e de acord, dacă Dumnezeu! Sper că ați remarcat subtilitatea!”, a declarat Marius Nicoară.

Călin Tuluc, candidat PNL la Senat: „Nu sunt de acord. Eu am studii complete de Teologie și nu pot să-mi schimb părerea”

„Nu sunt de acord. Eu am o educație teologică, am studii complete de Teologie și nu pot să-mi schimb părerea raportat la ceea ce… mă rog… la felul în care am fost educat. Așa că, categoric nu!”, a răspuns Călin Tuluc.

Steluța Cătăniciu, candidat ALDE la Camera Deputaților: „Nu sunt de acord!”

„Nu sunt de acord! Eu, în 2013, alături de alți doi colegi, am și făcut o propunere legislativă către comisia specială pentru modificarea Constituției, în care am solicitat ca această modificare privind căsătoria între un bărbat și o femeie să fie făcută în Constituția României. Consider că așa este normal, firesc”, a declarat Steluța Cătăniciu.

Radu Silaghi-Dumitrescu, candidat ALDE la Senat: „Cred că o soluție care să respecte drepturile și viața privată ale fiecăruia este posibilă dacă politicienii se preocupă să rezolve probleme, mai degrabă decât să scape de ele.”

„Sunt trei aspecte aici de discutat separat. Avem oameni care sunt deja căsătoriți în restul Uniunii Europene sau în țări cu care România are parteneriate, în Statele Unite și în alte locuri. Acelor oameni, în opinia mea, este incorect să le refuzăm recunoașterea drepturilor, ca cetățeni europeni. Deci, în momentul în care un cetățean străin vine la mine în țară, aflat într-o relație legală cu o altă persoană, acea relație legală cu o altă persoană ar trebui să-și găsească o recunoaștere și în România. Cred că ține de juriști să găsească formula prin care această recunoaștere să fie posibilă. Dacă doi oameni sunt căsătoriți în Belgia, de exemplu, și se întâmplă ca unul dintre ei să vrea să lase moștenire o proprietate partenerului, cred că legea din România nu ar trebui să se pună în calea unor astfel de lucruri. Acesta este cel mai important lucru, cred că marea majoritate a politicienilor de la noi nu observă acest aspect și pun problema într-un mod foarte neproductiv și foarte simplist. De asemenea, anticipez că în niciun caz în viitorul apropiat anumite segmente ale societății nu vor putea implementa căsătoria între persoane de același sex – mă gândesc la bisericile tradiționale, catolică, ortodoxă ș.a.m.d. Nu se va putea impune și statul român nu are dreptul să impună schimbări în ritul lor, în funcționarea lor de organizații private. Cred că o soluție care să respecte drepturile și viața privată ale fiecăruia, atât ale minorității, cât și ale majorității, este posibilă dacă politicienii se preocupă să rezolve probleme, mai degrabă decât să scape de ele.”

Rareș Rusu, candidat PMP la Camera Deputaților: „Familia trebuie să fie cea pe care a lăsat-o Dumnezeu pe pământ!”

„Nu sunt de acord. Din punctul meu de vedere, familia trebuie să fie cea pe care a lăsat-o Dumnezeu pe pământ, dintre bărbat și femeie!”, a declarat Rareș Rusu.

Ștefan Burlacu, candidat PMP la Senat: „Nu sunt de acord, pentru că eu sunt ortodox”

„Nu sunt de acord, pentru că eu sunt ortodox. O căsătorie mi se pare normal să fie dintre un bărbat și o femeie. România, în momentul de față, nu este pregătită pentru căsătorie și nici nu o văd normală pentru că, din punctul meu de vedere, așa am fost dați de la Dumnezeu și mi se pare normal pentru că eu nu aș vedea un bărbat să țină locul de mamă și să crească un prunc!”, a considerat Ștefan Burlacu.

Emanuel Ungureanu, candidat USR Cluj la Camera Deputaților: „Eu nu sunt de acord să reglementăm prin lege viața privată”. Emanuel Ungureanu nu este de acord să fie reglementată prin lege viața privată:

„Eu nu pot să mă bag în viața unor oameni, e o întrebare foarte personală, nu pot eu să decid ce aleg să facă două persoane de același sex sau de sex diferit. Eu nu sunt de acord să reglementăm prin lege viața privată. Eu nu sunt de acord nici ca majoritatea să impună minorității ceva, nici ca minoritatea să se impună majorității. Nu cred că legile pe care ar trebui să le facă statul român sau orice alt stat democratic ar trebui să ne întărâte sau să ne instige unii împotriva celorlalți. Eu aș vrea să se discute despre această temă în restul timpului, nu în campanie. De ce ne interesează familia, homosexualii, în campanie, când sunt teme care ne privesc în fiecare zi? Niciodată nu-i voi spune unei persoane dragi ce să facă cu viața ei!

Nu știu dacă o să legiferez (o eventuală propunere legislativă în acest sens – n.r.). Am dreptul să mă opun sau să mă abțin, nu știu ce o să fac la acel moment! Dacă voi simți că legea înseamnă să intru în viața intimă a unei persoane și să îi impun lucruri, ce mie nu-mi place, altuia nu-i fac! Eu nu sunt de acord ca noi să ne strângem 10 000 de oameni și să îi impunem unui grup mai mic ce să facă și ce să nu facă cu viața lor. Eu cred că dreptul la viață privată este un drept sacru. Temele mele de campanie sunt vizibile, pe mine mă interesează foarte mult să scoatem din spitale mizeria, să scoatem hoția din noi și dintre noi, nu să reglementăm relațiile intime. Aici este miza de fapt. Lumea vorbește despre căsătorie, despre tradiții, dar tema este pusă în spațiul public în foarte multe situații extrem de ipocrite. Gândiți-vă că oameni cu 6 neveste, oameni care și-au abandonat soția și trăiesc cu o persoană de 24 de ani, și e treaba lor ce fac, vorbesc despre căsătorie! E foarte multă ipocrizie! 

Mihai Goțiu, candidat USR la Senat: „Îmi propun ca după alegeri să organizez o dezbatere amplă pe tema asta”. Mihai Goțiu a refuzat să ofere un răspuns direct la întrebarea adresată de Ziar de Cluj. 

„Nu sunt de acord cu modul în care se poartă dezbateri în România și îmi propun ca după alegeri să organizez o dezbatere amplă pe tema asta, nu de o săptămână sau de trei luni, la finalul căreia oamenii să se poată pronunța. Din păcate, din punctul meu de vedere, tema aceasta a fost inventată încă din vară. Opinia mea personală o voi exprima după o dezbatere reală pe tema aceasta, o voi exprima după ce am convingerea că oamenii, cetățenii au avut ocazia să fie informați despre tot ce înseamnă lucrul acesta. Consider că este corect să îmi exprim opinia într-un moment în care oamenii, indiferent că sunt de acord sau nu cu părerea mea, știu de ce am acea opinie. Cei care mă cunosc îmi cunosc punctul de vedere. Cei care nu mă cunosc pot să afle după ce va avea loc o dezbatere reală pe tema aceasta. Nu după alegeri, ci după o dezbatere reală. Sunt foarte multe teme care nu au fost dezbătute în mod real în România și consider că o dezbatere de genul acesta are nevoie de cel puțin un an, să fie reală. Ca viitor parlamentar, vreau să aud opinii de la sociologi, psihologi, teologi, activiști civici ș.a.m.d. Eu am o opinie, dar, în funcție de opiniile specialiștilor, s-ar putea să mi-o schimb. Nu știu. Eu, deocamdată, nu am niciun motiv să mi-o schimb, dar, până nu are loc o dezbatere reală, nu văd de ce m-aș pronunța! Dacă se pune în dezbatere o lege pe tema aceasta se organizează o dezbatere reală publică, nu se ia o decizie peste noapte. Poate că nu am fost foarte clar, dar, din punctul meu de vedere, nu sunt de acord, mai ales pe teme controversate, să se ia o decizie, da sau nu, fără o dezbatere reală.”

Csoma Botond, candidat UDMR la Camera Deputaților: „Cred că primul pas ar fi adoptarea unei legi privind parteneriatul civil între două persoane de același sex”.

„E un subiect mai complex. Cred că primul pas ar fi adoptarea unei legi privind parteneriatul civil între două persoane de același sex. Cred că această lege ar fi o măsură echitabilă față de această categorie de persoane. Cred că, prin această lege, în multe privințe, viața lor ar fi mai ușoară: ar putea moșteni unul după altul, ar putea contracta un credit împreună. În foarte multe țări din Uniunea Europeană acest parteneriat civil există. Cred că România este printre puținele țări în care nici parteneriatul civil între două persoane de același sex nu există. Cred că acesta ar fi primul pas. Iar, privind căsătoria între persoane de același sex, cred că trebuie să avem o dezbatere amplă, largă, bazată pe toleranță, cum a spus și președintele Iohannis, care a avut o intervenție pe marginea acestui subiect, acum vreo 10 zile, o dezbatere unde trebuie relatate și aduse în fața publicului toate elementele acestei probleme.”

Csilla Hegedüs, candidat UDMR la Camera Deputaților: „O dezbatere publică, cu implicarea tuturor factorilor interesați în acest subiect, este necesară”.

„Nu s-a discutat suficient până acum despre acest subiect în spațiul public românesc. În Europa și în SUA există state care permit căsătoria, altele parteneriatul întregistrat sau uniunea civilă, iar alte state refuză orice drepturi. În opinia mea, o dezbatere publică, cu implicarea tuturor factorilor interesați în acest subiect, este necesară, pentru a vedea care este  opinia cetățenilor”, a declarat Csilla Hagedus.

László Attila, candidat UDMR la Senat: „Nu sunt de acord cu căsătoria între două persoane de același sex pentru că nu se încadrează în normele mele de viață!”

„Nu sunt de acord cu căsătoria între două persoane de același sex pentru că, pur și simplu, nu se încadrează în normele mele de viață! Asta am văzut în familie și asta mi se pare normal!”, a declarat László Attila.


Candidați PSD Cluj pentru Camera Deputaţilor
1.Gabriel Horia Nasra
2. Cornel Itu
3. Cristina Burciu
4. Iulia Maria Trif
5. Valentin Dorel Pojar
6. Teodor Rusu
7. Vladimir Mătuşan

Candidați PSD Cluj pentru Senat
1.Vasile Ilea
2. Simina Şipoş
3. Melania Ciot
4. Călin Fărgaciu
5. Janos Balazs
6. Sebastian Cîmpian

Candidați PNL Cluj pentru Camera Deputaţilor
1.Stamatian Vasile
2.Oros Nechita-Adrian
3.Moldovan Sorin-Dan
4.Minzat Marius-Dorel

Candidați PNL Cluj pentru Senat
1.Nicoară Marius-Petre
2.Tuluc Calin-Marin

Candidați ALDE Cluj pentru Camera Deputaţilor
1.Steluţa Cătăniciu
2. Adrian Mureşan

Candidați ALDE Cluj pentru Senat
1.Radu Silaghi Dumitrescu

Candidați PMP Cluj pentru Camera Deputaţilor
1. Rareş Rusu
2. Marian Morar
3. Adrian Hidicaş
4.. Adrian Nap
5. Sebastian Lazin

Candidați PMP Cluj pentru Senat
1. Ştefan Burlacu, actual deputat şi vicepreşedinte PMP la nivel naţional
2. Emil Moldovan – fost candidat PMP la Primăria Turda
3. Adrian Mic – consilier local în Floreşti

Candidați USR Cluj pentru Camera Deputaţilor
 1. Emanuel Ungureanu
2. Adrian Dohotaru
3. Ovidiu Nistor
4. Adriana Cristian
5. Andrei Suciu
6. Radu Boloveschi
7. Daniel Kloyber
8. Mihai Chereji
9. Alexandra Oană
10. Radu Chirilă
11. Alexandra Pintea
12. Marius Pavăl
13. Dragoş Bărăitaru

Candidați USR Cluj pentru Senat
1. Mihai Goţiu
2. Ramona Harosa
3. Daniel Doboş
4. Elena Muscă
5. Cristian Olinca
6. Radu Molnar


REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Categorie specială pentru cititorii ”România liberă”

Listele candidaților principalelor partide. Cele mai interesate stiri despre Alegeri Parlamentare 2016. Programele electorale ale partidelor care luptă pentru voturi. Dezvăluiri despre cei care vor să ajungă parlamentari la alegerile din 11 decembrie 2016.

Gasiti toate aceste informații foarte ușor, în categoria speciala dedicată alegerilor parlamentare din acest an din romanialibera.ro:
REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016


Alegeri parlamentare 2016. Calendar

Alegerile parlamentare vor avea loc în data de 11 decembrie 2016, conform Hotărârii Guvernului nr. 634/2016. Campania electorală se va desfășura în perioada 11 noiembrie 2016 – 10 decembrie 2016.

Ziua de 14 septembrie 2016 a fost ultima zi în care alegătorii români cu domiciliul sau reședința în afara țării au putut depune cererile pentru înscrierea în Registrul electoral cu mențiunea pentru votul prin corespondență sau pentru votul în secţia de votare.

Listele electorale pentru votul prin corespondenţă au fost întocmite și tipărite de AEP până în de 20 septembrie 2016.

Localităţile din străinătate în care trebuie să fie înfiinţate secţii de votare, precum şi numărul acestora  au fost comunicate Ministerului Afacerilor Externe (MAE) de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) până în 11 octombrie 2016. Data de 2 noiembrie este data la care AEP stabileste, cu avizul MAE, sediile secțiilor de votare din străinătate din afara misiunilor diplomatice, oficiilor consulare, secţiilor consulare şi institutelor culturale.

LISTELE CANDIDAȚILOR la ALEGERI PARLAMENTARE 2016 au fost depuse în săptămâna 24 – 31 octombrie 2016, data limită fiind 297 octombrie

Rezultate Alegeri Parlamentare 2016

Biroul Electoral Central va comunica rezultate partiale și finale ale alegerilor parlamentare 2016 după începerea centralizării datelor primite de la fiecare Birou Electoral Judetean. Din 12 decembrie 2016 poti afla rezultatele alegerilor din judetul tau, folosind lista de mai jos:

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 si listele de candidați ALBA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 si listele de candidați ARAD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 si listele de candidați ARGEŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BACĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 si listele de candidați BIHOR

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BISTRIŢA-NĂSĂUD

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BOTOŞANI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 si listele de candidați BRĂILA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BRAȘOV 

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BUCUREȘTI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi BUZĂU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi CARAȘ SEVERIN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați CĂLĂRAȘI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați CLUJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați CONSTANȚA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi COVASNA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați DÂMBOVIȚA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi DOLJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi GALAȚI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi GIURGIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați GORJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 și listele de candidați HARGHITA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi HUNEDOARA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi IALOMIŢA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi IAŞI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi ILFOV

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi MARAMUREŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMEMNTARE 2016 şi listele de candidaţi MEHEDINŢI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi MUREŞ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi  NEAMŢ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi OLT

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi PRAHOVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi SĂLAJ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi SATU MARE

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi SIBIU

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi SUCEAVA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi TELEORMAN

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi TIMIȘ

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi TULCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi VASLUI

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi VÂLCEA

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016 şi listele de candidaţi VRANCEA

 

 

 

 

Cele mai citite

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă