16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSoția președintelui, Carmen Iohannis, spune că a votat pentru un viitor mai...

Soția președintelui, Carmen Iohannis, spune că a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a declarat duminică, la ieșirea de la Secția de votare 68 din municipiul Sibiu, că a votat “pentru un viitor mai bun”, informează Agerpres.

‘Am votat pentru o Românie mai bună, pentru un viitor mai bun, pentru o Românie de care să ne bucurăm și în care să ne găsim bucuria’, a spus soția președintelui României.

Întrebată dacă speră la o prezență bună la urne, Carmen Iohannis a spus că speră “din tot sufletul ca toată lumea să vină la vot”. “Mai ales pe tineri ne bazăm, ei sunt viitorul nostru”, a spus soția președintelui, ea explicând că nu a putut vota la București, împreună cu șeful statului, pentru că ea are actul de identitate cu domiciliul în Sibiu.

Potrivit lui Carmen Iohannis, președintele Klaus Iohannis “s-ar putea să vină astăzi la Sibiu”.

Carmen Iohannis a votat duminică, la Secția 68 din municipiul Sibiu, după ce a fost la slujba de la biserică. Președintele Iohannis a votat duminică dimineața, la ora 9,00, la București, la secția de votare de la Liceul “Jean Monnet”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă