11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecial60 de tineri din 25 de țări, plimbați prin România, în cadrul...

60 de tineri din 25 de țări, plimbați prin România, în cadrul unui proiect studențesc

60 de tineri din 25 de țări vor vizita România, timp de șapte săptămâni, și vor face traininguri în jurnalism, blogging, fotografie și social media, în cadrul unui proiect derulat de AIESEC și finanțat de MInisterul Tineretului și Sportului.

Cei 60 de tineri provin din Canada, Brazilia, Belarus, Germania, Grecia, Albania, Italia, Lituania, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Ucraina, Egipt, Maroc, Turcia, Liban, India, Indonesia, Malaezia, Pakistan, Taiwan.

Proiectul se va desfășura concomitent în 3 zone de implementare (Zona 1: Arad, Craiova, Oradea, Timișoara. Zona 2: București, Constanța, Galați, Iași, Pitești. Zona 3: Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Târgu Mureș).

În perioada 20–23 iulie, tinerii vor participa la traininguri profesionale de pregătire pe jurnalism, blogging, fotografie, editare foto-video și social media. Ei vor realiza articole pentru blog-urile personale, dar și pentru blogul național AIESEC România, rețelele de socializare Facebook și Twitter și reportaje radio și TV, pentru a-și ține la curent prietenii din țările lor cu privire la experiențele trăite în România.

Între 24 iulie și 17 august, tinerii vor participa la vizite de studiu în orașele filiale AIESEC – Arad, Craiova, Oradea, Timișoara, București, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Între 18 și 20 august, tinerii vor lucra la editarea și compilarea datelor obținute de pe teren (texte, foto și video) și vor realiza materiale de presă pe care le vor disemina în rețelele lor sociale și pe blog-uri, urmând ca, în 21 august, fotografiile realizate să fie expuse în cadrul unor expoziții organizate în București, Cluj-Napoca și în Timișoara.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă