9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialA doua sesiune a examenului de Bacalaureat începe în 18 august

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat începe în 18 august

Absolvenții de liceu care nu au reușit să obțină media 6 la examenul de Bacalaureat se pot înscrie, în 18 și 19 iulie, la a doua sesiune pentru susținerea probelor.

Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română se va face în zilele de 18 și 19 august, în timp ce evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităților naționale va fi susținută pe 18 și 19 august.

Evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională se va susține în zilele 19 și 20 august iar cea a competențelor digitale — pe 21 și 22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, cu limba și literatura română, urmată pe 26 august de proba la limba și literatura maternă.

Proba obligatorie a profilului va avea loc în 27 august iar cea la alegere a profilului și specializării, în 29 august.

Afișarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2014 se va face pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestațiilor se va putea face în aceeași zi, în intervalul orar 12,00 — 16,00.

Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 2 și 3 septembrie iar rezultatele vor fi afișate pe 4 septembrie.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă