10.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialADMITERE FACULTATE TOAMNĂ 2015 CLUJ. Câte locuri la BUGET au rămas disponibile...

ADMITERE FACULTATE TOAMNĂ 2015 CLUJ. Câte locuri la BUGET au rămas disponibile la UBB Cluj

ADMITERE FACULTATE TOAMNĂ 2015. La Universitatea Babeş-Bolyai (UBB) din Cluj au rămas neocupate 418 de locuri la buget, din cele 5.268 de locuri care au fost disponibile iniţial.

Citeşte şi: ADMITERE FACULTATE TOAMNĂ 2015. Când se desfăşoară a doua sesiune de admitere la Universitatea din Bucureşti

Cele mai multe locuri bugetate care au rămas neocupate sunt la Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială – 65 de locuri, şi la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Mediului – 57 de locuri.

Citeşte şi: ADMITERE FACULTATE 2015. Tot ce trebuie să știi despre facultățile din București, Timișoara, Iași și Cluj

Între facultăţile la care au fost ocupate toate locurile bugetate, se numără Facultatea de Drept, Facultatea de Business şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea câte locuri bugetate au rămas disponibile pentru sesiunea din toamnă la fiecare facultate în parte.

Citeşte şi: REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ CLUJ 2015. Care a fost ULTIMA MEDIE de admitere la buget şi taxă la UMF „Iuliu Haţieganu”

La UBB, axele de înscriere pleacă de la 30 de lei și ajung până la 220 de lei, în funcție de facultatea pe care o aleg candidații. Pe lângă taxa de înscriere, absolvenții de liceu trebuie să plătească și o taxă de procesare a admiterii, care este de 30 sau 50 de lei, în funcție de facultate.

 

 

Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...
Ultima oră
Pe aceeași temă