16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBACALAUREAT 2015. Liceenii susțin, miercuri, proba scrisă la Matematică sau Istorie. Vezi...

BACALAUREAT 2015. Liceenii susțin, miercuri, proba scrisă la Matematică sau Istorie. Vezi modele de subiecte

BACALAUREAT 2015. Elevii, care dau examenul de Bacalaureat în sesiunea din toamnă, vor susține examenul scris la proba profilului studiat adică matematică, respectiv istorie. 

Citește și: BACALAUREAT 2015. Ce subiecte au fost la proba scrisă la Limba Română

Candidații vor afla rezultatele pe 31 august, până la ora 12.00, și vor putea depune contestații în aceeași zi, între orele 12.00 și 16. 00. Contestațiile vor fi rezolvate în zilele de 1 și 2 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 3 septembrie.

BACALAUREAT 2015. La sesiunea august — septembrie 2015 a examenului de bacalaureat s-au înscris aproximativ 55.000 de candidați, potrivit unei centralizări a MECS.

Citește și: BACALAUREAT 2015. Câți liceeni au susținut examenul scris la Limba Maternă, în a doua sesiune de BAC

66,41% dintre absolvenții de clasa a XII-a au promovat bacalaureatul în sesiunea iunie — iulie.

BACALAUREAT 2015. Sesiunea a doua a examenului de bacalaureat din acest an a început pe 17 august, cu probele orale şi de competenţe, care s-au încheiat în 21 august. La aceste probe, candidaţii au primit calificative, care nu le vor afecta media la bacalaureat.

Citește și: BACALAUREAT 2015. Ce subiecte au fost la proba scrisă la limba maternă

Candidaţii care la una dintre probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale au refuzat să răspundă sau să rezolve subiectele propuse nu pot participa la probele scrise, întrucât se consideră că nu au susţinut probele orale.

BACALAUREAT 2015. Lucrările scrise ale candidaţilor la bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine examenul, măsura fiind luată în iunie, prin ordin de ministru, cu puţin timp înainte de susţinerea probelor scrise din prima sesiune a bacalaureatului.

 

 

Cele mai citite

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Cât timp ar trebui să dureze plimbarea câinelui?

Plimbarea zilnică a câinelui oferă numeroase beneficii pentru sănătatea mentală, emoțională și fizică pentru aproape toți câinii. Plimbările oferă exerciții fizice, care sunt bune...
Ultima oră
Pe aceeași temă