10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBurse de 60.000 de euro la EMBA-ul organizat de UBB

Burse de 60.000 de euro la EMBA-ul organizat de UBB

Patru persoane vor avea ocazia să urmeze cursurile EMBA-ului britanic dezvoltat la Cluj de către Universitatea Babeș-Bolyai (UBB), împreună cu University of Hull, în calitate de bursieri. Bursierii vor fi selectați în urma unei competiții care va fi lansată în această lună. Valoarea totală a acestor burse este de 60.000 de euro și acoperă contravaloarea ambilor ani de studiu.

Bursele sunt acordate de University of Hull (Marea Brita­nie), SIF Moldova, Electro­grup, Banca Transilvania, un ziar din București și o emisiune de televiziune. Pe lângă această campanie, este în plină desfă­şurare etapa de înscriere şi de admitere la şcoala de afaceri, care este condusă de fostul negociator-șef al României cu Uniunea Europeană, ex-ministrul Afacerilor Europene, Vasile Pușcaș.

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie acest an. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absol­vire este internaţională. Admi­terea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de afaceri deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. Din prima generaţie de cursanţi ai EMBA University of Hull, din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din conducerea unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerţ, ingi­nerie, tehnologie, IT, resurse umane sau altele.

”EMBA University of Hull este acreditat internaţional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business)”, spun reprezentanții școlii de afaceri. Programul de masterat în domeniul administrării afacerilor este dezvoltat în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai, cea mai mare și cea mai veche din România. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă