15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialBuzău: Concurenţă acerbă la examenul de titularizare. Care sunt cele mai căutate...

Buzău: Concurenţă acerbă la examenul de titularizare. Care sunt cele mai căutate posturi

Un număr de 575 de candidați și-au depus dosarele pentru a participa la examenul de titularizare, în județul Buzău. Candidaţii au intrat în concurs pentru 62 de posturi cu viabilitate de cel puţin patru ani. Cea mai mare concurență s-a înregistrat pe catedrele de învățători, informează Mediafax.

Cele 62 de posturi vor fi ocupate de candidaţii a căror medie la proba scrisă şi la inspecţia la clasă va fi peste 7.00.

Citeşte şi: Buzău are prefect nou. Cine este George Sava

De asemenea, sunt disponibile 230 de posturi cu viabilitate sub patru ani şi 614 posturi incomplete. 

Cele mai multe posturi pentru titulari scoase la concurs au fost la disciplinele Educaţie fizică pentru învăţători şi Muzică instrumentală.

Cele mai solicitate catedre sunt în învăţământul primar, unde s-au înscris 127 de candidaţi.

Potrivit metodologiei de concurs, de vineri până luni se vor valida dosarele, în Buzău fiind două centre de examen, unul la Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, unde şi-au depus dosarele candidaţii la specializările învăţător şi educatoare, iar al doilea centru, pentru celelalte discipline, a fost stabilit la Colegiul Economic.

După ce vor fi validate dosarele, candidaţii vor fi programaţi pentru susţinerea probelor practice şi a inspecţiilor speciale la clasă, graficul urmând a fi afişat, marţi, la centrele de înscriere.

Începând de miercuri şi până în 26 iunie, vor fi susţinute lecţiile deschise, iar proba scrisă este programată în 15 iulie. Afişarea rezultatelor va avea loc în 20 iulie, iar candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute vor putea depune contestaţii în 20 şi 21 iulie.

Rezultatele finale la sesiunea de titularizare vor fi afişate în 24 iulie.

Repartizarea candidaţilor cu media minim 7.00 la concursul din sesiunea 2015 pe posturi vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor, este programată în 27-28 iulie.

Cele mai citite

Viktor Orban anunță că 2024 va fi anul înlocuirii hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă

În acest an ar putea lua sfârşit o perioadă ingrată a civilizaţiei occidentale, prin înlocuirea lumii construite pe baza hegemoniei liberal-progresiste cu una suveranistă,...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

Dotează eficient și igienic spațiile sanitare ale afacerii tale!

Atunci când gestionezi o afacere este important să acorzi o atenție deosebită și spațiilor sanitare. Acestea nu trebuie să fie doar curate, ci și...
Ultima oră
Pe aceeași temă