8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialConstanța: Trei eleve, eliminate de la școală pentru trei zile, după ce...

Constanța: Trei eleve, eliminate de la școală pentru trei zile, după ce s-au bătut pe stradă

Trei eleve de clasa a VIII-a, din comuna Sinoe, județul Constanța, au fost eliminate de la școală pentru trei zile și vor avea nota scăzută la purtare, după ce două dintre ele s-au bătut pe stradă, iar a treia le-a filmat, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Constanța, problemele între cele două eleve de clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială Nr. 1 Sinoe – structură a Liceului Tehnologic ”Mihai Viteazul”-, au apărut marți, într-o pauză.

Incidentul nu a fost anunțat profesorului de serviciu, dirigintelui elevelor, coordonatorului de structură sau oricărui alt cadru didactic.

Ulterior, după terminarea cursurilor, cele două eleve s-au luat la bătaie pe stradă, în drum spre casă. Conflictul a fost filmat de către o altă elevă, iar înregistrare a fost arătată părinților fetei agresate.

În urma incidentului, membrii Consiliului profesoral de la școala din Sinoe au hotărât sancționarea celor trei eleve cu scăderea notei la purtare la 7 și cu eliminarea de la cursuri pentru o perioadă de trei zile. Pe perioada eliminării de la cursuri, acestea vor desfășura activități în cadrul bibliotecii școlii și Grădiniței Sinoe, sub supravegherea unui cadru didactic.

Pentru ceilalți elevi din clasă, care au fost martori la incident și nu au anunțat cadrele didactice, s-a propus scăderea notei la purtare la 9, rămânând ca situația să se schimbe în funcție de evoluția fiecărui elev până la sfârșitul semestrului.

Cele mai citite

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă