16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialElevii din peste 1.000 de scoli ale României încep cursurile în clădiri...

Elevii din peste 1.000 de scoli ale României încep cursurile în clădiri fără apă și cu WC în curte

Anul școlar 2016-2017 începe cu 1.000 – 1.500 de școli care funcționează fără autorizație sanitară, informează News.ro

Cele mai multe probleme sunt legate de lipsa apei potabile în zonele respective, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educației Naționale, Cristina-Monica Anisie.

Neavând apă curentă, acele clădiri nu au grupuri sanitare în interior, ceea ce reprezintă un motiv în plus să le fie respinsă autorizarea sanitară.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă