13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialFurt de identitate la Universitatea Tehnică din Iași

Furt de identitate la Universitatea Tehnică din Iași

Un profesor de la Universitatea Tehnică ‘Gheorghe Asachi’, Dan Caşcaval, decan al Facultăţii de Chimie, vrea să reclame un furt de identitate, după ce un mail a fost trimis în numele lui, informează Agerpres.

Profesorul candidează la funcţia de rector al instituţiei de învăţământ superior.

‘Intenţionez să depun o reclamaţie de furt de identitate la Poliţie şi la DIICOT, după ce în cursul zilei de ieri a fost trimis un mail în numele meu. De pe un cont fals s-a expediat către mai multe persoane un aşa zis Plan Managerial pe care ar trebui să-l expun în calitate de candidat la funcţia de rector’, a declarat telefonic Dan Caşcaval, decanul Facultăţii de Chimie şi Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Tehnice Gheorghe Asachi. 

El afirmă că în emailul trimis în numele său sunt mai multe inexactităţi şi dezinformări, una dintre acestea fiind faptul că va candida pentru funcţia de rector pentru următorii opt ani, deşi mandatul este de patru. 

Potrivit graficului UTI, până pe 5 februarie se pot depune candidaturile pentru Senatul instituţiei de învăţământ superior, urmând ca pe 22 februarie să fie organizate alegerile pentru funcţia de rector. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă