20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialMirunette International Education a desemnat câștigătorii taberelor de limbă Engleză din Marea...

Mirunette International Education a desemnat câștigătorii taberelor de limbă Engleză din Marea Britanie!

Mirunette International Education a desemnat finaliștii concursului național de limbă engleză Mirunette Language Competition, în cadrul unei festivități de premiere speciale ce a avut loc chiar de Ziua Internațională a Copilului, la Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa.

Câștigătorii marilor premii – 2 tabere de limba engleză de 2 săptămâni în Marea Britanie, sunt Ruxandra Șunel (categoria de vârstă 10-13 ani) de la școala nr. 81 din București, și Iulia Bucur (categoria de vârstă 14-17 ani), de la Colegiul „Sfântul Sava” din București.

Locul II a fost ocupat de către Matei Avram (grupa de vârstă 10-13 ani) de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Botoșani și Iulia Dobre (grupa de vârstă 14-17 ani) de la Colegiul „Ion C. Brătianu” din Pitești. Premiile III au mers către Eva Maria Savin (categoria de vârstă 10-13 ani) de la școala 97 din București și Rebecca Smausz (categoria de vârsta 14-17 ani), de la Colegiul „Emanuil Gojdu” din Oradea.

Aproape 3000 de copii au concurat pentru cele 2 tabere educaționale din Marea Britanie; dintre aceștia, 1333 s-au calificat în a II-a etapă și doar 49 de finaliști au fost admiși în a III-a etapă a concursului Mirunette Language Competition. Marii finaliști au venit din întreaga țară: Focșani, Găești, Târgu Mureș, Botoșani, Suceava, Iași, Turda, Caracal, Arad, Șușeni, Strehaia, Bârlad, Oradea, Brăila, Craiova și București.

Premiați de Ziua Copilului pentru rezultatele deosebite, aceștia au mai câștigat: biciclete de la Biciclop, cursuri de fotografie de la National Photographic, cursuri de limba engleză de la Institutul Eurocor si Shakespeare School, examene gratuite de limba engleză la British Council, cărți de la Editurile Humanitas, Oxford Niculescu si Librăria Engleză Anthony Frost, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, jocuri video de la Ventum Games si Ventum Kids, jucării de la Boribon, bijuterii de argint de la Ilio Boutique și articole de îmbrăcăminte de la Kids Plaza. Deserturile savuroase au fost asigurate de către Selfish Delights, decorate în mod creativ cu mesaje educaționale.

Misiunea organizatorului Mirunette International Education de a desemna câștigătorii s-a dovedit foarte dificilă, întrucât elevii români au arătat că au cunoștințe solide de limba engleză, creativitate debordantă, talent și aspirații de performanță într-un sistem educațional de elită.

Prin concursul Mirunette Language Competition, cu participare gratuită, Mirunette International Education și-a propus să deschidă orizontul elevilor români spre programe educaționale recunoscute internațional, să descopere și să premieze tinere talente și să stimuleze dezvoltarea competențelor de comunicare în limba engleză, „limba globală”.

”Ideea organizării concursului Mirunette Language Competition a apărut ca o necesitate reală de a da o mână de ajutor elevilor valoroși în a se perfecționa în conversația în limba engleză. Consiliem elevi pentru aplicație la Liceu sau Universitate în Marea Britanie și am realizat ce le lipsește: exercițiul de examen în condiții stricte, de a face față cu succes unui interviu și de a își îmbunătăți conversația în limba Engleză, prin depășirea barierei de exprimare într-o limbă străină.” (Daniela Pavoni, Director General Mirunette International Education)

În taberele educaționale, copiii vor participa la cursuri interactive de limbi străine în clase multinaționale, vor testa sistemul de învățământ occidental, vor interacționa direct cu vorbitori nativi și vor avea oportunitatea de a explora noi culturi și istorii fascinante!

Mirunette International Education este pionier și lider de 10 ani în organizarea de tabere internaționale și în consilierea educațională pentru admiterea la Colegii și Universități prestigioase din străinătate, precum Marea Britanie, S.U.A., Germania, Franța, Spania, Italia, Elveția, Austria și China. Pentru mai multe detalii, accesați www.mirunette.ro!

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a folosit bancnote false de 200 de euro în săli de jocuri electronice 

După ce un tânăr în vârstă de 27 de ani ar fi folosit bani falși (n.r. bancnote de 200 euro) pentru a se juca...

VIDEO. Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist îi cer premierului Pedro Sanchez să rămână în funcție

Mii de simpatizanți ai Partidului Socialist au venit sâmbătă, 27 aprilie 2024, din întreaga Spanie la un miting la Madrid pentru a-i cere premierului...

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...
Ultima oră
Pe aceeași temă