13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialMiting la Liceul Tudor Vianu, pentru susținerea profesorului de matematică

Miting la Liceul Tudor Vianu, pentru susținerea profesorului de matematică

UPDATE: Câteva zeci de elevi de la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" au semnat duminică o petiţie de susţinere pentru profesorul despre care se spune că ar fi zis elevilor că va da un punct în plus la teză celor care-l roagă în genunchi. 

"Am strâns 89 de semnături în favoare profesorului până duminică la ora 15,30. Nu este efectiv un protest, este o petiţie pe care dorim să o semnăm. Cu siguranţă demersul îl vom continua dar nu ştim dacă în aceeaşi manieră, la modul în faţa liceului. Vrem ca imaginea domnului profesor să fie cea reală şi nu cum s-a scris în presă şi să demonstrăm că au fost nişte minciuni şi că părerea noastră a elevilor lui este una foarte bună faţă de dânsul", a declarat, pentru Agerpres, o elevă a unităţii de învăţământ. 

Aproximativ 30 de persoane – elevi, părinți și profesori de la Colegiul Tudor Vianu din Capitală, s-au adunat în fața liceului, ca să-și arate solidaritatea față de profesorul de matematică despre care s-a spus că și-ar fi pus un elev să stea în genunchi pentru o notă mai mare la matematică, conform Digi 24. Cu toţii spun că acuzaţiile aduse profesorului lor sunt false.

Unul dintre elevi a venit cu un tabel, pentru ca fiecare dintre cei prezenți să semneze pentru a fi înaintat un memoriu către ministerul Educației, către Inspectoratul Școlar din capitală și către conducerea liceului. În acest document ei arată că nu sunt de acord cu ce se spune, iar profesorul în cauză nu ar fi capabil de un asemenea gest.

Unul dintre mesajele pe care tinerii vor să-l transmită tuturor este că acest colegiu este unul de top, iar o astfel de practică nici nu poate fi luată în discuție.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă