13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPerle Bacalaureat 2015: Uretra face parte din sistemul auditiv

Perle Bacalaureat 2015: Uretra face parte din sistemul auditiv

Examenul de Bacalaureat s-a încheiat. Rezultatele au apărut, cei care au promovat sărbătoresc și cei care nu își reanalizează planurile. Totuși, în urma Bac-ului rămân perlele elevilor  mai mult sau mai puțin inspirați. 

Dacă la proba de română elevii s-au plâns pe foaia de examen că nu ar trebui să fie introduse în programă cărți după care nu s-au făcut filme, la biologie situația este mai serioasă. 

Citește și: REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Harta promovabilității la BAC 2015. În ce județe este “COD ROȘU”

Astfel, după proba de biologie au apărut perlele elevilor, care s-au întrecut în a reinventa anatomia corupului uman. Uretra este parte din sistemul auditiv, penisul elaborează hormonul fericirii și ovulele la mascul sunt în exterior, potrivit site-ului aflisitu.to

1.„Uretra face parte din sistemul auditiv, iar albinismul este un sport de iarnă sau ocupația omului cu albinele.”

2.“Glandele masculine” …se numesc anus; … sunt penisul, care elaboreaza hormonul fericirii; …amigdale”

3.“Ovulele la mascul sunt in exterior, la femei in interior. La barbati secreta sperma, la femei- spermatozoizi.”

4.“Albinismul este… sport de iarna; ocupatia omului cu albinile; mutatie strategica.”

Citește și: ADMITERE 2015: La ce facultăţi ale Universităţii din Bucureşti se intră pe baza MEDIEI de la BAC

5.“Anemia” atunci cand de la om animeaza un organ; provoaca menstruatie; o combatem cu granatele; de consultat medicul psiholog; sanatate pe care putini stiu sa o protejeze” 

6.“Uretra face parte din sistemul auditiv. Maladie a sistemului digestiv la femei- prostatita. Acesta din imagine este laringele sau cum i se mai spune – matul subtire. Functia vezicii urinare este eliminarea udului din organism. Boala a sistemului digestiv – costupentie. ”

7.“Munca zilnica in genunchi si statul la birou cu picioarele pe masa.”

8.“Profilaxia scoliozei” …sa iti faci temele pentru acasa culcata in pat pe burta, ca sa nu inclinam spatele; de facut masaj leger de sus in jos.”

9.“Sa nu folosim mezeluri, caci grosul va fi foarte gros.”

10.“Stres numim cand avem senzatia de defecatie.”

Citește și: BACALAUREAT 2015: Topul celor mai amuzante perle de la proba de Limba română

Elevii au primit astăzi rezultatele la Bacalaureat. Ministerul Educației a transmis că 66,41 % dintre elevii de clasa a XII-a au promovat examenul. 

Cele mai citite

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă