13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialREZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012: Note finale pentru municipiul Bucureşti după contestaţii

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012: Note finale pentru municipiul Bucureşti după contestaţii

UPDATE Astăzi site-ul edu.ro afişează online rezultatele finale la examenul de bacalaureat 2012. Elevii pot afla notele finale pe care le-am obţinut după contestaţii şi de la avizierele centrelor unde au dat examenul.

Urmăriţi romanialibera.ro pentru a afla rezultatele finale la examenul de bacalaureat şi rata de promovabilitate din municipiul Bucureşti.

Peste 7.400 de contestaţii au fost depuse în Capitală în urma examenului de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie, au declarat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), citaţi de ziare.com.

“Cele mai multe contestaţii au fost depuse la limba şi literatura română, respectiv 2.526 şi peste 2.500 la matematică”, au mai spus sursele citate.

Soluţionarea contestaţiilor este prevăzută în perioada 10 – 12 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are că termen limită data de 13 iulie.

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat 2012 din sesiunea iunie-iulie, în Capitală, a fost de 38,97% înainte de soluţionarea contestaţiilor, potrivit ISMB.

Anul trecut, promovabilitatea la bacalaureat în Capitală a fost de 42,03 la sută, cea mai mică înregistrată vreodată după Revoluţie.

Elevii nemulţumiţi de note după afişarea primelor rezultate la bacalaureat 2012, vor putea depune contestaţii luni, 9 iulie, în intervalul 8.00-12.00. Reevaluarea lucrărilor se va face în următoarele trei zile, iar rezultatele finale vor fi publicate vineri. Notele vor fi afişate pe site-ul edu.ro şi pe portalul Ministerului Educaţiei.

Vezi situatia pe judete la examenul de bacalaureat din 2012.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă