9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialSâmbătă încep înscrierile pentru a doua sesiune de admitere la FACULTATE

Sâmbătă încep înscrierile pentru a doua sesiune de admitere la FACULTATE

Universitatea din Bucureşti începe sâmbătă, 3 septembrie, înscrierile pentru a doua sesiune de admitere la facultate din anul 2016, informează Mediafax.

A doua sesiune de admitere la studiile de licenţă şi masterat de la Universitatea din Bucureşti începe sâmbătă, 3 septembrie. Data limită pentru înscrierea la facultăţile Universităţii din Bucureşti este duminică, 11 septembrie 2016, iar examenele de admitere se organizează în perioada 14 – 19 septembrie 2016. Data de afişare a rezultatelor este 23 septembrie 2016.

Taxele de înscriere variază între 330 de lei (Facultatea de Drept) şi 80 de lei (Facultatea de Fizică).

Numărul total de locuri pentru sesiunea din septembrie 2016 alocat programelor de studii de licenţă la nivelul Universităţii din Bucureşti este de 348 de locuri la buget şi aproximativ 1500 de locuri la taxă.

De asemenea, pentru sesiunea de toamnă a admiterii 2016 la studii universitare de masterat, Universitatea din Bucureşti pune la dispoziţia candidaţilor un număr aproximativ de 1100 de locuri la buget şi 1000 de locuri la taxă.

Înscrierile la concursul de admitere 2016 pentru studii universitare de doctorat se desfăşoară în perioada 1 – 9 septembrie 2016, iar susţinerea examenelor de admitere are loc în perioada 12 – 18 septembrie 2016.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...

Netanyahu merge înainte: Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a spus că Israelul va face „ceea ce este necesar” în Rafah, în ciuda opoziției internaționale față de un astfel...

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...
Ultima oră
Pe aceeași temă