19.5 C
București
miercuri, 5 iunie 2024
AcasăSpecialStudenții de la Universitatea București pot participa la Barometrul Absolvenților din Europa

Studenții de la Universitatea București pot participa la Barometrul Absolvenților din Europa

Studenții și absolvenții Universității din București pot participa la cel mai mare sondaj anual din Europa privind educația și cariera, ”Barometrul Absolvenților din Europa 2015”, lansat de Institutul Trendence din Germania, conform Agerpres.

Sondajul de opinie se desfășoară online în limba engleză și franceză.

Chestionarul poate fi accesat pe site-ul www.trendence-gradbarometer.eu, termenul-limită pentru participare fiind 15 februarie 2015.

Întrebările din chestionar urmăresc să afle cât de mulțumiți sunt studenții de studiile urmate și de universitatea la care învață, care le sunt așteptările privind viitoarea carieră.

Sondajul reunește opiniile studenților din diferite țări europene și explorează diferențele și similitudinile care există între țări.

Datele personale ale celor care completează chestionarul vor fi protejate conform legislației.

Universitatea din București este una dintre cele peste 1.000 de universități și participante la Trendence Graduate Barometer.

Cele mai citite

Anchetă în MAI, după ce un polițist și-a pierdut bulanul în Șoșoacă

Ilustrație: Marian Avramescu Ministerul Afacerilor Interne (MAI) este așteptat să demareze o anchetă internă, după un nou videoclip de campanie al senatoarei cu SOS,...

Salvamont Maramureș a recuperat doi cetățeni ucraineni din zona montană a județului

Doi cetăţeni ucraineni au fost recuperaţi de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră din Munţii Maramureşului, a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont,...

BEC ia măsuri împotriva celor care vor filma sau fotografia buletinul de vot

Biroul Electoral Central a adoptat marți, 4 iunie, o hotărâre privind unele măsuri de conștientizare a interdicției alegătorilor de a fotografia sau filma, prin...
Ultima oră
Pe aceeași temă