6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialSUBIECTE BAC 2013. Primele reacţii ale elevilor: Nu ne aşteptam să cadă...

SUBIECTE BAC 2013. Primele reacţii ale elevilor: Nu ne aşteptam să cadă tot POEZIE

Elevii claselor a 12-a care au susţinut astăzi proba scrisă la limba şi literatura română în cadrul examenului de bacalaureat 2013 spun că subiectele au fost uşoare, contrar aşteptărilor lor.

O elevă a Colegiului National “Vasile Alecsandri” din Bacău a declarat pentru Romania Liberă: “Subiectele au fost destul de uşoare, nu ma aşteptăm să cadă la subiectul al III-lea tot poezie, ca anul trecut. Nu s-a putut copia deoarece erau camere, iar supraveghetorii erau foarte atenţi la noi. Per total a fost ok.”

Citeşte şi BAC 2013. Declaraţie ŞOC a unui elev de la liceul Lazăr: Am putut să ne consultăm între noi

Un alt elev al Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri” a spus că “subiectele mi s-au părut destul de grele. Cel puţin subiectul al III-lea a fost nasol, nu mă aşteptăm să ne dea poezie. Credeam că ne vor da romanul sau nuvela. Nu s-a putut copia”, spune Daniel.

Părerile sunt împărţite, deoarece un alt elev de la acelaşi liceu afirmă: “A fost ok. Subiectele I şi II au fost accesibile, iar subiectul al III-lea m-a luat prin surprindere, dar m-am descurcat, deoarece pregătisem simbolismul pentru admiterea la facultate. A fost mai degrabă o conjunctură”, afirmă Tudor.

Citeşte şi BAC 2013. Ce postează elevii pe Facebook după proba scrisă la română

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă