19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialSuceava: Doi candidaţi care au întârziat la Bacalaureat vor susţine examenul cu...

Suceava: Doi candidaţi care au întârziat la Bacalaureat vor susţine examenul cu subiectul de rezervă

Doi candidaţi la Bacalaureat care au întârziat din motive obiective la proba scrisă la limba română vor redacta teza în cursul după amiezii de luni având subiecte de rezervă, cu aprobarea Comisiei Naţionale de Bacalaureat, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava, Laura Hacman, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că la proba scrisă de limba română a examenului de bacalureat au fost prezenţi 6.074 candidaţi, din cei 6.291 înscrişi.

Hacman a spus că doi candidaţi care au întârziat din motive obiective la această probă o vor susţine în cursul după-amiezii de luni, cu acordul Comisiei Naţionale, utilizându-se subiectul de rezervă.

Sursa citată a precizat că unul dintre candidaţi a întârziat pentru că s-a defectat autovehiculul cu care venea spre centrul de examen, iar al doilea a întârziat din motive medicale.

Alţi doi candidaţi la Bacalaureat au susţinut teza în condiţii speciale din cauza unor probleme de sănătate, iar nouă candidaţi de la Grupul Şcolar Bivolărie, cu deficienţe de auz, au susţinut proba în prezenţa unui interpret al limbajului mimico-gestual.

Purtătorul de cuvânt al ISJ Suceava a spus că proba scrisă la limba română s-a desfăşurat în condiţii normale, conform metodologiei.

În judeţul Suceava, sunt organizate 22 de centre de examen şi cinci centre de evaluare.

 

Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă