15.4 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTimiș: Promovabilitate de 22,13% la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

Timiș: Promovabilitate de 22,13% la sesiunea de toamnă a bacalaureatului

22,13% dintre candidații din județul Timiș care au susținut examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă au reușit să promoveze, conform Mediafax. La cinci licee din județ, nici un candidat nu a obținut medie de trecere.

Consultați aici rezultatele la examen înainte de contestații.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Timiș, la examenul de bacalaureat, sesiunea de toamnă, promovabilitatea înaintea contestațiilor este de 22,13 la sută.

Conform sursei citate, în județ sunt și cinci licee unde niciun candidat nu a obținut medie de trecere, precum și 12 licee unde a fost declarat admis câte un singur candidat.

De asemenea, în județul Timiș niciun candidat nu a obținut media 10.00 la acest examen.

În județul Timiș, la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat s-au înscris 1.813 candidați, dintre care 1.435 au fost prezenți, iar patru au fost eliminați, fiind prinși în sala de examen cu telefonul mobil asupra lor, Un număr de 1.110 candidați au fost respinși.

În anul 2013, promovabilitatea la examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie, a fost de 28 la sută în județul Timiș.

La nivel național, 22,27 la sută dintre absolvenţii de clasa a XII-a au promovat sesiunea a doua a examenului de bacalaureat, înainte de contestaţii, a anunţat Ministerul Educaţiei Naţionale. Contestațiile vor fi soluționate între 2 şi 3 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 4 septembrie.

Cele mai citite

Ciolacu reafirmă că alianța PSD-PNL îl are pe Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria generală a Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că în prezent Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria generală a Capitalei, potrivit spotmedia.ro. El a subliniat că...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Zece persoane suspecte de terorism au fost omorâte de armata israeliană în Cisiordania

Armata israeliană a declarat sâmbătă că a omorât zece persoane şi a arestat alte opt într-un raid asupra taberei Nur-Shams din apropierea oraşului Tulkarm...
Ultima oră
Pe aceeași temă