12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTimișoara: Copil cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, salvat de pompieri

Timișoara: Copil cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, salvat de pompieri

Un copil de șase ani din Timișoara a rămas cu mâna blocată între elemenții unui calorifer, relatează Mediafax. Pompierii au intervenit ca să-l ajute.

Inspectorul-șef al ISJ Timiș, Aura Danielescu, a declarat că un copil de șase ani, elev în clasa pregătitoare de la Şcoala Generală nr. 30 din Timișoara, a rămas, miercuri, cu mâna blocată într-un calorifer.

La şcoală a fost chemat un echipaj de la pompieri care a intervenit pentru a elibera copilul.

"Un copilaș de clasă pregătitoare care stă cu scăunelul aproape de calorifer s-a tot jucat și nu mai putea să scoată cotul dintre elemenţii caloriferului. Colegii din școală s-au chinuit 15 minute să-l scoată, dar, nedorind să-l rănească pe copil, au apelat la Salvare, care a apelat la pompieri. Au venit pompierii, au mișcat puțin elemenții și i-au scos cotul dintre elemenți”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit sursei citate, copilul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu a fost rănit în urma acestui incident, astfel că a rămas în continuare la cursuri.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă