14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCe spun cei care si-au gasit un job in cadrul celui mai...

Ce spun cei care si-au gasit un job in cadrul celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP?

Daca esti in cautarea unui loc de munca te asteptam vineri si sambata la Sala Palatului.

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Cei care sunt in cautarea unui job vor avea sansa sa aplice la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vor putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vor avea sansa sa discute cu peste 300 de specialisti in recrutare.

Pentru cele 4000 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Un astfel de CV il pot obtine de pe www.hipo.ro. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal sau sa isi creeze unul nou si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la joburile de interes pentru ei. Avantajul oferit de folosirea unui CV BarCODE este ca angajatorii vor avea acces la ultimele variante ale CV-urilor. De exemplu, daca dupa discutia purtata la standul companiei un candidat merge acasa si isi actualizeaza CV-ul, compania la care a aplicat va avea acces la varianta actualizata a CV-ului. Este o metoda simpla, inovativa si eficienta, lansata pentru prima data la editia Angajatori de TOP, primavara 2012.

Prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti le ofera vizitatorilor sansa sa obtina gratuit feedback in privinta modului in care si-au redactat CV-ul. Sfaturile si recomandarile in baza CV-ului vor fi oferite de specialisti in resurse umane, la standul CV Experts. Aici candidatii vor afla cum sa isi redacteze corect CV-ul si ce aspecte ar trebuie modificate pentru a atrage atentia angajatorilor. Un CV bun este un element esential in procesul de angajare si, din pacate, etapa de analiza a CV-urilor este cea in care foarte multi candidati sunt respinsi.

Din statisticile noastre un procent mare dintre joburile deschise la Angajatori de TOP sunt acoperite in urma participarii la eveniment. Un exemplu de candidat care si-a gasit job in urma participarii la Angajatori de TOP Bucuresti este Catalin Dragnea:Din punctul meu de vedere, Angajatori de Top este un eveniment foarte important pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca. Eu m-am angajat la Accenture in urma participarii la editia din 2014 si imi amintesc ca am fost placut impresionat de profesionalismul companiilor participante la targ, de oportunitatile existente si de modalitatile de selectie a viitorilor angajati. Participarea nu este suficienta insa si consider ca pentru a avea succes si a te face remarcat, este necesara sincronizarea intre cerintele companiei pentru jobul vizat si experinta/abilitatile tale. Un alt element important in proces este potrivirea intre valorile proprii si valorile companiei respective, potrivirea cu echipa de recrutare si, foarte important, cu echipa cu care ar trebui sa lucrezi. Cu alte cuvinte, participarea la un targ de cariere este doar “varful iceberg-ului”, iar recomandarea mea pentru candidati este sa se concentreze pe 3 lucruri esentiale: documentarea anterioara participarii la targ astfel incat sa identifice doar companiile de interes, stabilirea unor  contacte bune cu recrutorii acelor companii in timpul targului, dar si pe initiativele de followup si solicitare de feedback dupa eveniment” – Catalin Dragnea, Infrastructure Senior Analyst, Accenture Technology.

Un alt exemplu, vine din partea companiei Thales Systems Romania: „Experienta mea in THALES porneste de la un anunt vazut in metrou: “Simti ca iti irosesti potentialul? Vino la cel mai mare targ de cariera!…). Afisul a fost suficient incat sa imi trezeasca interesul. Am decis impreuna cu prietenii sa mergem si am avut intr-adevar ocazia sa discutam cu reprezentantii companiilor, atat din ramura tehnica cat si resurse umane. Bineinteles ca inainte de a ma prezenta la Sala Palatului m-am informat pe site-ul oficial al targului cu privire la companiile care vor fi prezente. Standul Thales mi-a atras atentia si am decis sa aplic pentru pozitiile pe care le aveau vacante, printre care si cea de Validation Engineer. Dupa aproximativ 2 saptamani de la eveniment am primit un telefon prin care am fost invitat sa particip la un proces profesionist de recrutare ce a cuprins un interviu telefonic urmat de o discutie pe subiecte tehnice si de resurse umane. Consider ca pentru mine Angajatori de TOP s-a dovedit esential in gasirea unui loc la o companie de top pe o pozitie care imi poate pune in valoare potentialul” – Marcel Stamate, Validation Engineer, Thales Systems Romania.

Pe langa numarul foarte mare de oportunitati pentru profesionisti, aceasta editie Angajatori de TOP se remarca prin numarul mare de programe destinate studentilor si absolventilor: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numarul programelor este dublu fata de editia anterioara a evenimentului si surprinde un trend puternic in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe amintim:

Companie

Denumire Program

Domeniul

 

Coca-Cola HBC Romania

Programul de Management Trainee „Destination: Management”

Comercial, Productie, Financiar si Planning

Programul de Internship „Talents on board”

Marketing, Taxe, Financiar, Asigurarea Calitatii, Mentenanta, Productie, Planning, Logistica, Comunicare si Relatii Publice

Competitia „Technical Challenge Coca-Cola HBC”

Inginerie

JTI Romania

JTI Internship Program

Controlul Calitatii, Achizitii, Logistica, Inginerie, Productie, Marketing, Contabilitate

Competitia JTI “Leave Your Mark”– Are you reMARKable in Marketing?

Marketing

EY Romania

Graduate Recruitment 2015

Audit, Taxe, Contabilitate, Financiar, Management, Consultanta

Microsoft

Microsoft Academy for College Hires – Technical Profile

IT Software

Kaufland România

Internship Departament Imobiliar

Management Trainee, Internship

TELUS International Europe

Training Lingvistic Preangajare FRANCEZA

Relatii Clienti, Training

 

 

Intel Romania

Software Engineer Internship

IT Software

Software Engineering Intern – Performance Analysis

IT Software

Software Engineering Intern – Power Analysis

IT Software

Raiffeisen Bank

Join our SME School – Raiffeisen Bank Internship Program

Vanzari, Financiar-Bancar

Ericsson Telecommunications Romania

Graduate Program

IT Software, Telecomunication

 

Renault România

Internship Inginerie

Inginerie

Internship Domeniul Financiar

Financiar

Drive your future 2015

Inginerie

Hewlet-Packard

Graduate Program

IT Software

Global Procurement Internship Program

Achizitii

 

 

 

 

IBM

IBM – the Blue Internship experience

IT Software, IT Hardware

SAP ABAP (software development) internship

IT Software

SAP Consultant (Finance, HR, Logistics) internship

IT Software

IBM Internship

IT Software, IT Hardware, Management

Junior Application Architect – SAP Basis

IT Software

Genpact

Gateway Trainee Program

Contabilitate, Financiar, Relatii Clienti, Resurse Umane

BRD – Groupe Société Générale

Traineeship@BRD

Bancar

 

 

 

Oracle

EPM Presales Consultant Internship

IT Software, Vanzari

Technical Consultant Internship

IT Software

Part-Time Internship in Deal Management

Achizitii, Logistica

Advanced Support Engineer –Student Internship

IT Software

Triage Specialist (Two months internship)

IT Software

BCR

Group Graduate Program, Learn@BCR, Practica@BCR

Bancar

 

Cei prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti pot participa si la 33 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Intrarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:

  1. SkillShops – o serie de workshop-uri care le ofera oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile personale. Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: DB Schenker, Humangest Group, Hewlet-Packard, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners, Oracle, TELUS International Europe, Accenture, Societe Generale European Business Services, Computer Generated Solutions Romania, Genpact, McDonald`s România, JTI Romania, Coca – Cola HBC Romania, Kaufland România, BRD-Groupe Société Générale, Schneider Electric, KMG International (Rompetrol), BearingPoint.

  2. TechTalks – o serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de: Teamnet International, Accenture, Vodafone Shared Services Romania, eMAG, Bitdefender, BCR, IBM, Ericsson Telecommunications Romania.

  3. Workshop-uri Audit&Taxes – adresate studentilor si absolventilor ce isi doresc sa afle care sunt provocarile unei cariere in Audit&Taxe. Sesiunile vor fi sustinute de Deloitte Romania si EY Romania.

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Președintele Iohannis, la Misiunea Economică a Francofoniei: România are o creștere economică peste media UE

România a înregistrat în anul 2023 "o creștere economică robustă, de 2,1%, ritm superior mediei Uniunii Europene", a transmis președintele Klaus Iohannis în cadrul...

SUA „vor continua” să parașuteze ajutor umanitar în Gaza

Statele Unite(SUA) "vor continua" să paraşuteze ajutor umanitar în Fâşia Gaza, a afirmat marţi un purtător de cuvânt al Consiliului de Securitate Naţională al...
Ultima oră
Pe aceeași temă