21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCum va ajunge videochatul o cariera de viitor (P)

Cum va ajunge videochatul o cariera de viitor (P)

Videochatul, atat de controversat in prezent si atat de blamat in trecut, va ajunge in urmatorii ani unul dintre cele mai profitabile si mai cautate locuri de munca. Conditiile propice sunt dezvoltarea din ce in ce mai mare a tehnologiei, izolarea emotionala a oamenilor si posibilitatea de satisfacere a nevoilor si dorintelor in mod instant.

Intr-o societate, care pune mare acent pe performanta si perfectiune, oamenii resimt o presiune extrem de mare. Simtindu-se inadecvati din punct de vedere fizic si social, acestia se retrag incet, incet din viata reala si isi duc existenta in cea virtuala, acolo unde pot fi ei insisi cu adevarat. Aici, oricine isi poate gasi semeni similari, care nu ii judeca si ii accepta cu bune, dar si cu rele.

Videochatul este domeniul care ofera aceasta oportunitate oricarui om singuratic, timid, anxios sau foarte ocupat, care doreste sa se relaxeze si sa se distreze in compania unei femei atragatoare, cu o personalitate placuta. Aici, el este ascultat, inteles si incurajat, astfel ca va fi tentat sa revina in mod constant la modelul de videochat cu care se simte in siguranta si care il ajuta sa vorbeasca despre cele mai intime ganduri si dorinte. Modelul devine astfel o prietena de suflet sau se substituie unui adevarat terapeut, care il ajuta pe membrul site-ului de videochat sa vorbeasca fara rezerve despre tot ceea ce il preocupa.

Acest gen de videochat se numeste videochat glamour si este o combinatie reusita intre videochatul non adult, unde nuditatea este interzisa si videochatul adult, unde se castiga foarte multi bani. Acest concept este intens promovat de Studio 20, cel mai mare studio de videochat din Romania. Acesta detine studiouri in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, dar si la Los Angeles, in inima Hollywood-ului. 

Cand faci videochat glamour intr-un studio profesional, este ca si cum ai avea oricare alt job, insa cu multe avantaje: ai parte de contract de artist-interpret, de asigurari sociale, de asigurare medicala privata la Medlife, de curatenie impecabila, decoruri luxoase, make-up artist, hairstylist, profesoara de limba engleza si de cultura generala, zone de relaxare, aparate de fitness si chiar maseur. In plus, beneficiezi de cele mai bune conditii de lucru: aparatura performanta, lumini profesionale, viteza foarte mare la internet, fotografi, editori video si suport tehnic non-stop.

Un alt avantaj foarte mare atunci cand lucrezi ca model de videochat este faptul ca iti poti face singura programul, in functie de viata ta personala. Astfel, poti lucra dimineata, dupa-amiaza sau chiar noaptea si te poti ocupa linistita si de familie, scoala, hobby-uri sau viata sociala. Bineinteles, niciun avantaj nu se compara cu cel financiar.

Intr-un studio de videochat, inca din prima luna, poti castiga aproximativ 1.000 de dolari, urmand ca dupa ce prinzi experienta si asculti de sfaturile trainerilor, sa ajungi la o medie de 3.000-5.000 de dolari pe luna. La Studio 20, exista modele de videochat de top, care castiga chiar si 10.000 de dolari pe luna. Astfel, in doar cativa ani de activitate, iti poti cumpara casa si masina mult visate si poti vizita cele mai exotice destinatii din lume!

Cele mai citite

Probleme pe aeroportul din Dubai. Zbourile au fost deviate

Aeroportul Internațional din Dubai a deviat temporar zborurile la sosire marți, 16 aprilie 2024, până la îmbunătățirea condițiilor meteorologice, au anunțat oficialii, adăugând că...

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...

VIDEO. FRF a lansat imnul echipei naționale pentru EURO 2024. Piesa se numește „Visăm împreună”

Federația Română de Fotbal (FRF) a lansat astăzi, în colaborare cu PRO TV, postul care va transmite EURO 2024, piesa „Visăm Împreună”, care va...
Ultima oră
Pe aceeași temă