9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăO firmă din București dă calificare POMPIERILOR civili după numai două ore...

O firmă din București dă calificare POMPIERILOR civili după numai două ore de curs

O firmă din București, specializată în instruirea pompierilor civili, a eliberat atestate de calificare după numai două ore de curs, informează Digi 24.

Firma este autorizată de IGSU pentru asemenea cursuri, dar durata unui curs ar trebui să fie de 180 de ore, nu de două ore.

Zece persoane care au primit atestat de salvator, după numai două ore de curs, sunt angajate ale unui hypermarket din Sectorul 6 al Capitalei. Reprezentanți ai firmei care a emis certificatele susțin că hypermarketul a insistat pentru urgentarea emiterii lor, pentru că era sfârșit de an și era mult de muncă la magazin.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă