4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPeste 4000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Bucuresti!

Peste 4000 de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP Bucuresti!

In luna octombrie se desfasoara cea de-a 19 a editie a celui mai mare targ de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor – Angajatori de TOP Bucuresti. Cei care sunt in cautarea unui job sau vor sa afle care este situatia actuala pe piata fortei de munca, pot vizita evenimentul in perioada 23-24 octombrie, la Sala Palatului, unde pot aplica la peste 4000 de oportunitati si programe de internship, deschise in cele 100 de companii. In plus, participantii pot interactiona cu unii dintre cei mai doriti angajatori, la editia din Bucuresti fiind prezente companii din domenii multiple, care recruteaza candidati din toata tara, dar care ofera si programe internationale de cariera. Vizitatorii vor putea alege dintr-o multitudine de pozitii deschise, potrivite pentru toate nivelele de experienta, in departamente variate, de la IT/Tehnic pana la Productie, Inginerie, R&D (Research&Development), Marketing, Achizitii, Financiar – Contabilitate, Audit&Taxe, Logistica sau Vanzari. Editia aceasta vine si cu o noutate: posibilitatea candidatilor de a discuta cu o parte dintre reprezentantii companiilor in cadrul unui interviu, chiar in zilele Angajatori de TOP.

Printre oportunitatile de cariera 50% dintre joburi sunt dedicate candidatilor entry-level, 28% sunt pozitii middle-level, in timp ce 18% sunt pozitii senior-level pentru profesionistii cu peste 5-7 ani experienta. 5% dintre pozitiile de la Angajatori de TOP Bucuresti sunt programe de internship&trainee adresate studentilor sau absolventilor aflati la inceput de cariera.

Oportunitati de cariera internationale. Oportunitati interesante ii asteapta inclusiv pe cei care isi doresc o cariera la nivel international sau care vor sa faca o schimbare si vor sa se dezvolte profesional intr-un mediu cultural diferit. Aproximativ 39% dintre angajatori pun la dispozitie pozitii internationale, fie ca acestea sunt pe o durata limitata de timp sau permanente. Cateva dintre aceste companii sunt: METRO SYSTEMS Romania, Misys Financial Software, BCC (IT outsourcing), G2 Travel, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners Romania, DB Schenker Global Services Europe, Da Vinci Engineering GmbH, InCrys, Luxoft Romania, Unilogic Information Technology Ltd. (Betologic), Temenos, BearingPoint Romania, TELUS International Europe.

Noutatea editiei cu numarul 19 Angajatori de TOP Bucuresti? Noutatea editiei din aceasta toamna, consta in posibilitatea candidatilor de a participa la interviuri cu o parte dintre reprezentantii companiilor in cele doua zile, pe 23-24 octombrie. Acest lucru va fi posibil intr-un spatiu special amenajat in cadrul evenimentului de cariera Angajatori de TOP. De exemplu, daca un candidat este interesat de o pozitie oferita de companiile prezente, iar compania respectiva apreciaza ca este un candidat potrivit, candidatul va fi invitat la o discutie in cadrul unui interviu. In urma acestui interviu, el poate fi mai aproape de a obtine jobul dorit. Aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile participante sunt acoperite in urma participarii la Angajatori de TOP, iar in urma statisticilor, in medie, o companie initiaza discutii, in vederea recrutarii, cu 20 – 50 de candidati pe care i-a intalnit la eveniment.

In ceea ce priveste departamentele in cadrul carora exista pozitii disponibile, cele mai multe oportunitati de cariera se regasesc in IT/tehnic si inginerie. Peste 18% dintre joburile deschise sunt in aceste departamente. In plus, cei care se afla in cautarea unui job la Angajatori de TOP Bucuresti au posibilitatea sa aplice la pozitiile deschise in departamente precum: Financiar&Contabilitate, Relatii Clientii, Vanzari, Achizitii, Marketing, Administrativ, Taxe&Audit, R&D, Juridic, Logistica, Productie, Inginerie etc

Orasele in care companiile recruteaza. Chiar daca evenimentul se desfasoara in Bucuresti, companiile prezente cauta candidati din toata tara, unele dintre acestea oferind pachete de relocare pentru viitorii angajati. Cateva dintre orasele unde companiile ofera joburi in Bucuresti, Timisoara, Sibiu, Alba-Iulia, Brasov, Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Pitesti Deva, Piatra Neamt, Arad etc.

TELUS International va veni la Angajatori de TOP cu posturi disponibile atat pentru Romania, cat si pentru locatiile din Bulgaria. Posturile sunt in proportie de 90% entry level pe domenii de customer care, suport tehnic, gaming support si financial support, pe diferite limbi straine.” – Ligia Badea, Recruitment and Sourcing Manager TELUS International Europe.

Participarea la Angajatori de Top a devenit o traditie pentru InCrys. Evenimentul din primavara ne-a permis ocuparea eficienta a locurilor din programul de internship, iar in aceasta toamna ne propunem sa descoperim cat mai multi candidati talentati, mai ales din sfera de infrastructura, DevOps sTestare.” – Luciana Nicolae, Senior IT Recruiter InCrys.

Kaufland Romania continua expansiunea si in aceasta toamna, unde ne propunem sa atragem tinere talente prin cele peste 25 de oportunitati de dezvoltare deschise in peste 100 de magazine, 2 centre logistice dar si din departamentele sediului nostru central din Romania. Incurajam si sustinem oportunitatile ce contribuie la o cariera de succes dedicate tinerei generatii iar in aceasta directie echipa noastra asteapta cu interes evenimentele Angajatori de TOP din Bucuresti si Timisoara” – Laura Iancu, HR Director Kaufland Romania.

Accesul la targ se desfasoara pe baza CV-ului Barcode. Pentru a facilita procesul de recrutare si modalitatea de aplicare la joburile de la targ, a fost introdus conceptul de CV Barcode. Candidatii trebuie sa isi faca un cont pe platforma www.hipo.ro, in cazul in care nu au deja unul, unde sa completeze datele personale si experienta de munca. Apoi, vor putea genera un CV Barcode pe care il vor printa intr-un singur exemplar. CV-ul Barcode poate fi utilizat pentru a aplica la toate pozitiile deschise in cadrul Angajatori de TOP, fiind inregistrat la stand si salvat in baza de date a companiilor de la Angajatori de TOP. Acestia vor analiza CV-urile aplicantilor si vor reveni ulterior catre candidatii care se potrivesc profilului cautat.

Cateva dintre companiile care au confirmat prezenta la Angajatori de TOP Bucuresti: Adecco, Microsoft, Misys Financial Software, Wipro Business Process Services, Xerox, Kaufland Romania, KFC, McDonald`s Romania, Stefanini Romania, Urgent Cargus, Temenos, Societe Generale European Business Services, Intralinks, Allianz Worldwide Partners, Computer Generated Solutions Romania, TELUS International Europe, BearingPoint Romania, TELEKOM ROMANIA, METRO SYSTEMS Romania, Arcelor Mittal, Automatic Data Processing (ADP) Romania, Luxoft Romania, UTI Group, BCR, Genpact, Hewlett-Packard, IBM, Oracle, Vodafone Shared Services Romania, WNS Romania, 1&1, NN Asigurari de Viata, DB Schenker SSC, Dell, SNC Lavalin, Groupama, Carrefour, Amoma.com, OTP Bank Romania, Accenture, DB Global Technology, Ericsson Telecommunications Romania, Federal Mogul Motorparts, Grup Renault Romania, Teamnet International, Raiffeisen Bank etc.

Accesul in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti este gratuit si va fi permis vineri, 23 octombrie, in intervalul 10.00-18.00, iar sambata, 24 octombrie, in intervalul 10.00-17.00, la Sala Palatului.

Pentru detalii despre eveniment, precum si lista completa a companiilor expozante in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti, poate fi accesata sectiunea dedicata targului de cariera de pe platforma www.hipo.ro.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă