8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăPeste 600 de joburi pentru tineri la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi!

Peste 600 de joburi pentru tineri la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi!

În perioada 15 iunie – 17 august 2015 va avea loc, pe www.hipo.ro, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi un proiect adresat studenţilor şi masteranzilor care îşi finalizează studiile universitare în această vară. 36 de companii participante şi peste 600 de poziţii deschise sunt cifrele care definesc evenimentul din acest an. Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi se află la cea de-a 9 ediţie şi reuneşte angajatori care îşi desfăşoară activitatea în domenii precum: Financiar-bancar, IT&C, Servicii & BPO, FMCG, Construcţii, Logistică, Consultanță, Turism, Farmaceutice, Retail şi Inginerie.

De ce este vara un moment bun pentru angajare? În urma unui studiu realizat de Catalyst Solutions în perioada februarie – martie 2015, a reieşit că 74% dintre angajatori au deschise programe şi joburi dedicate juniorilor (studenţilor, masteranzilor, proaspăt absolvenţilor), în perioada aprilie – iunie, respectiv iulie – septembrie. 36 de companii care au oportunităţi de carieră pentru studenţi şi absolvenţi vor fi prezente până pe 17 august în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi. Câteva dintre cele mai bine reprezentate domenii, în funcţie de aria de activitate a companiilor, sunt:

  • Financiar – Bancar: Libra Internet Bank, ProCredit Bank, PIRAEUS BANK, ING Bank, Unicredit Tiriac Bank, E-Securities;

  • IT&C: Asseco South Eastern Europe Romania, dcs plus, H Grup IT Expert, IBM Global Delivery Center Eastern Europe, Microsoft, Misys Banking Systems, Camline, UPC Romania, Brainspotting;

  • Servicii & BPO: WEBHELP Romania, Viva Credit, British American Shared Services Europe, Bosch Service Solutions, Besedo;

  • FMCG: Macromex, Intersnack Romania

  • Construcții: Holcim

  • Logistică: Gebrüder Weiss

  • Consultanță: Deloitte Romania, Catalyst Recruitment, KPMG Romania, Axience

  • Turism: Amoma;

  • Farmaceutice: ZENTIVA

  • Retail: REWE Romania – Penny Market / XXL Mega Discount

  • Inginerie: Atexis, Schneider Electric

Participarea la eveniment este facilă, oferind avantajul confortului personal şi fiind accesibilă tuturor celor care deţin un laptop/tabletă şi conexiune la internet. Prin faptul că se desfăşoară online, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi elimină barierele geografice fiind accesibil tuturor, indiferent de oraşul în care locuiesc, în România sau în străinătate. Cei care sunt interesaţi să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe portalul de carieră www.hipo.ro. După logarea pe www.hipo.ro pot accesa platforma evenimentului şi pot aplica la oportunităţile de carieră oferite de angajatori din toată ţara.

Oportunităţi de carieră la nivel naţional! Cei care vizitează pagina dedicată evenimentului pot aplica la peste 600 de joburi entry-level, programe de internship şi stagii de practică. Pentru oportunităţile de carieră deschise de companiile participante, candidaţii pot aplica indiferent de oraşul în care locuiesc, joburile fiind deshise la nivel naţional. Câteva dintre oraşele în care sunt deschise oportunităţi de carieră sunt: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj – Napoca, Braşov, Oradea, Craiova, Suceava, Târgu Mureş, Miercurea-Ciuc, Buzău, Deva, Petroşani, Arad, Roman, Galaţi, Ploieşti etc.

Planuri de recrutare

“Am avut în ultimul an experienţe foarte bune cu tinerii absolvenţi, şi de aceea dezvoltăm programe speciale de recrutare pentru ei: Libra Golden League, pentru şefii de promoţie; Relationship Manager Trainee, program intensiv în domeniul vânzărilor; IT Challenge, pentru programatori care se pot specializa pe o nişă extrem de căutată, de digital banking. Abia aştept să îi cunosc pe noii candidaţi, trebuie să dovedească atât entuziasm, cât şi cunoştinţe teoretice de valoare, pentru a reuşi într-un mediu cu standarde profesionale ridicate, precum este la Libra Internet Bank” – Magda Dragne, Director Resurse Umane, Libra Internet Bank.

“Proiectul ASSECO SEE dedicat absolvenţilor 2015 oferă posibilitatea dezvoltării profesionale pentru tinerii interesaţi să lucreze într-o companie care îmbina două trenduri: industria IT cu cea financiar-bancară. Cunoştinţele de dezvoltare de aplicaţii şi de business financiar-bancar pe care le vor dobândi tinerii le garantează un început solid al carierei lor în compania noastră. Întrucât proiectul din 2014 a fost de succes, am decis că anul acesta să diversificăm programele noastre, prin creşterea numărului de joburi full time dedicate absolvenţilor şi prin adăugarea programelor de Internship. ASSECO SEE este lider de piaţă în domeniul softului bancar (produse proprii), ce acoperă 80% din piaţa bancară din România” – Ana-Maria Ionas, HR Manager Asseco South Eastern Europe România.

Joburile oferite în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi vor fi actualizate constant până pe 17 august 2015 pe www.hipo.ro, la secţiunea dedicată proiectului.

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.

Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data) Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă