18.9 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăPitești: Un muncitor a murit, după ce a căzut de la o...

Pitești: Un muncitor a murit, după ce a căzut de la o înălțime de peste 15 metri

Un muncitor din Dâmboviţa a murit, miercuri, după ce a căzut de pe o macara, de la o înălțime de peste 15 metri. Bărbatul lucra ca dulgher la construcţia unui bloc de locuinţe din Piteşti, potrivit Mediafax.

Bărbatul de 24 de ani venise în urmă cu trei luni din Dâmboviţa, împreună cu tatăl şi fratele său, să muncească la construcţia unui bloc din Piteşti.

Deşi lucra ca dulgher, nu ca macaragiu, tânărul s-a urcat, miercuri, pentru prima dată, pe macara, să lege câteva cabluri. Martorii spun că el s-a dezechilibrat şi a căzut pe ciment, de la o înălţime de peste 15 metri.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a ajuns la faţa accidentului, dar medicii nu au avut cum să-i mai salveze viaţa muncitorului.

„Am fost solicitaţi la un pacient căzut de la înălţime. Din păcate, când am ajuns noi, nu am putut decât să constatăm decesul. Căderea a fost de la înălţime mare, de la peste 15 metri. Avea traumatism cranio-cerebral sever”, a declarat Marius Pascu, medic pe echipajul de terapie intensivă mobilă.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeş au deschis o anchetă pentru a stabili dacă bărbatul lucra în baza unui contract legal. Şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care a avut loc accidentul.

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor

Florin Piersic a fost mutat din secția ATI într-un salon din Compartimentul Septic al Spitalului Foișor. A început să meargă pe distanțe scurte, potrivit...

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...
Ultima oră
Pe aceeași temă