21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăInvestigații România LiberăSectorul 4: Producătorii cu venituri mici nu mai plătesc taxa pentru tarabă

Sectorul 4: Producătorii cu venituri mici nu mai plătesc taxa pentru tarabă

Micii producători din Sectorul 4 ale căror venituri sunt mai mici decât salariul brut pe economie sau care au doar indemnizație de șomaj și ajutor social vor fi exceptați de la plata taxei pentru tarabă, anunță un comunicat al Primăriei Sectorului 4.

Piața Progresul, Piața Sudului, Piața Apărătorii Patriei, Piața Covasna și Complex Progresul sunt cele care vor avea tarabe gratuite pentru micii producători.

Astfel, comercianții trebuie să prezinte documente privind cuantumul și natura veniturilor, și, dacă se încadrează, vor primi un card electronic care îi va scuti de la plata taxei pentru tarabă.

Primarul Cristian Popescu Piedone a explicat că măsura se adresează oamenilor în vârstă din localitățile limitrofe Sectorului 4, care vin în piețe să-și vândă legumele și fructele cultivate în gospodărie și care nu își permit să achite contravaloarea taxei de ocupare a unei tarabe.

Accesul în zona scutită de la plata taxelor de tarabă pentru micii producători este posibil prin scanarea cardului electronic de către angajaţii Direcţiei de Administrare a Pieţelor Sector 4.

Taxa pentru închirierea unei tarabe, pe lunpă, este aproximativ 100 de lei.

 

Cele mai citite

Elicopterul președintelui Iranului a aterizat forțat. Nu se cunoaște starea liderului iranian

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...
Ultima oră
Pe aceeași temă