4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecial(P) Conditii fundamentale de realizare a unui implant dentar

(P) Conditii fundamentale de realizare a unui implant dentar

Cu ceva timp in urma, pentru pierderea dintilor erau recomandate proteze amovibile partiale sau complete. Acestea erau considerate inconfortabile si problematice de catre multi pacienti. In prezent, tema implanturilor dentare este foarte discutata.

Poate ca va ganditi la aceasta solutie si va puneti intrebarea daca este bine sau nu sa apelati la ea. Da, cu siguranta este o idee buna!

Implantul dentar este cea mai buna si cea mai moderna metoda de a inlocui dintii naturali.

Este dovedit stiintific ca 95-98% dintre implanturile dentare au rezultate excelente.

Un implant dentar este o radacina artificiala, cu alte cuvinte, este un surub de titan inserat in osul maxilar pentru a inlocui un dinte lipsa. Implanturile dentare au o forma cilindrica sau conica, cu o lungime si un diametru stabilit in functie de cantitatea de os disponibil.

Exista o serie de contraindicatii pentru implantologia dentara. Din acest motiv, inainte de a face acest tip de interventie, medicul trebuie sa fie informat cu privire la toate problemele de sanatate ale pacientului. In cazul in care pacientul nu este sigur, cel mai bine este sa efectueze toate testele necesare si sa se asigure ca nu exista nicio problema de sanatate care sa impiedice implantarea si, de asemenea, pentru a se vedea ce tipuri de tratamente dentare alternative exista in cazul se identifica contraindicatii. De asemenea, este important ca pacientul sa informeze medicul cu privire la alergii la anestezie sau alte medicamente.

Pentru a planifica o interventie chirurgicala, medicul stomatolog va avea nevoie de o radiografie panoramica (sau, dupa caz, ​​scanare CT), care se realizeaza in scopul de a se vedea cantitatea si calitatea osului, pentru a se stabili pozitia nervului si pentru a se stabili lungimea, grosimea si directia de plasare a implantului dentar.

In situatia in care cautati clinica stomatologica in sectorul 1, Velvet Dental reprezinta o solutie optima! Mai multe informatii gasiti aici: http://velvetdental.ro .

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă