10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialAPIVITA propune un tratament cu rezultate vizibile pentru un păr frumos și...

APIVITA propune un tratament cu rezultate vizibile pentru un păr frumos și sănătos

În sezonul de toamnă, femeile și bărbații deopotrivă pot observa pierderi semnificative ale părului. Acesta poate fi un fenomen pur sezonier, dar ce se întâmplă atunci când pierderea părului persistă?

Pentru o lupta eficienta împotriva acestei probleme, APIVITA propune tratamentul complet PROPOLINE, cu produse specializate si până la 99% cu ingrediente naturale, format dintr-un șampon tonifiant și o loţiune spray împotriva căderii părului, atât pentru bărbaţi, cât și pentru femei.

Tratamentul APIVITA PROPOLINE conţine proteine din plante ce stimulează creșterea părului și întărește structura firelor, oferind si hidratare și hrănire. Îmbogăţit cu propolis, uleiuri esenţiale, cimbru și arbore de ceai, produsele controlează secreţia de sebum și nu îngrașă scalpul.

Pentru femei :

– Șampon tonifiant – bogat în ingrediente active precum lupinul, dafinul și ginsengul, samponul întărește și hrănește firul subțire, părul devenind rezistent și revitalizat.

– Tratament loțiune-spray anti-cădere păr– conține proteine din lupin, vitamine și dafin, hrănește și întărește firul subțire, crește densitatea părului și calmează iritațiile scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Pentru bărbați :

– Șampon tonifiant– conținutul de lupin, rozmarin și ginseng revitalizează foliculii de păr, hrănește și întărește rădăcina firului subțire, iar cimbrul, propolisul, chinina și extrasul de arbore de ceai controlează excesul de sebum și curăță în profunzime, fără să irite scalpul.

– Tratament loțiune-spray împotriva căderii părului– conține proteine din lupin, rozmarin și ginseng, oferă protecție anti-oxidantă, prevenind îmbătrânirea foliculului pilos, iar uleiurile esențiale de propolis, cimbru și arbore de ceai reduc sebumul de la nivelul scalpului, lăsând părul tonifiat și rezistent.

Gama APIVITA PROPOLINE este disponibilă în farmaciile Sensiblu. Preturi recomandate :

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU FEMEI*150ML (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU FEMEI*250ML (51.99 lei)

APIVITA PROPOLINE TRATAMENT ANTI-CADERE PAR PENTRU BARBATI*150ML (128.99 lei)

APIVITA PROPOLINE SAMPON TONIFIANT PENTRU BARBATI*250ML (51.99 lei)

Pentru mai multe întrebări și informații despre APIVITA, accesează: www.facebook.com/Apivita.Ro sau www.apivita.com

Cele mai citite

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...

Analiza măsurilor Guvernului PSD: Dovada că acestea au dus la creșterea cifrei de afaceri din industrie

În ultimele luni, cifra de afaceri din industrie a României a cunoscut o creștere semnificativă, iar acest lucru nu poate fi neglijat. Datele furnizate...

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...
Ultima oră
Pe aceeași temă