12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialCe spune Bănicioiu despre noul director al Institutului Cantacuzino

Ce spune Bănicioiu despre noul director al Institutului Cantacuzino

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, luni, că sunt câteva persoane luate în calcul pentru funcția de director al Institutului Cantacuzino, dar decizia se va lua în Comitetul Interministerial, relatează Agerpres.

"Sunt câteva variante de persoane. Ne sfătuim cu cei care se pricep la astfel de lucruri. Vă pot mărturisi că una din persoanele cu care mă sfătuiesc pentru a vedea ce putem face la Institutul Cantacuzino este chiar profesorul Streinu Cercel. Repet, în Comitetul Interministerial vom lua decizia pe care Ministerul Sănătății o va pune în practică", a spus Nicolae Bănicioiu.

"Haideți să lăsăm ca lucrurile să meargă în sensul normal și așa cum evoluează în urma discuțiilor din Comitetul Interministerial. Domnul director Iordăchel a avut o discuție cu noi săptămâna trecută, spre sfârșitul săptămânii și era foarte convins să-și dea demisia și cred că va merge înainte cu acest aspect", a spus ministrul.

Directorul general al Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, a declarat vineri că se retrage din funcția pe care o ocupă și că, din punctul său de vedere, a realizat ceea ce și-a propus și și-a atins "obiectivul" de a planifica "relansarea institutului".

Cele mai citite

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...
Ultima oră
Pe aceeași temă